Cum se manifestă Jupiter, "Marele Benefic", în astrograma natală

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Jupiter sau "Marele Benefic" va reveni în semnul Berbecului de pe 20 decembrie 2022 și va sta acolo până la 16 mai 2023. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne dezvăluie cum se manifestă Jupiter în fiecare zodie sau ascendent.

În cazul în care nu știi care este semnul în care se afla Jupiter atunci când te-ai născut, începe prin a citi Efemeride Jupiter 1920-2044, ca să găsești tranzitele lui Jupiter.

După ce ai aflat poziția lui Jupiter în momentul nașterii tale, te invităm să citești despre cum se manifestă.

Jupiter în Berbec

Dacă ești Berbec sau ai ascendent în Berbec, atragi norocul atunci când inițiezi lucruri și preiei conducerea. La fel se întâmplă și când arăți curaj și entuziasm, dar și când îi inspiri pe ceilalți. Nu uita că te-ai născut să fii propriul șef, așa că cel mai probabil nu îți place să primești ordine de la alții, fiind un lider în toată puterea cuvântului.

Cu Jupiter în Berbec, poți să găsești succesul oriunde alegi să lucrezi, pe orice domeniu, de la arte și sport, până la știință și armată. Este doar decizia ta! Grație entuziasmului tău molipsitor, poți să iei decizii sănătoase rapid.

Jupiter în Taur

Dacă ai Jupiter în Taur, înseamnă că atragi norocul atunci când ești răbdător și generos sau când faci acte de caritate. Grijă, însă, la exagerări. Să nu uităm că Taurul este semnul de bani al zodiacului, iar Jupiter amplifică această energie. Poți să ai succes în carierele ce țin de domeniul finanțelor, dar ai și un ochi format pentru estetică.

De altfel, te pot atrage arta, designul interior sau industria modei, care sunt domenii ce ți se potrivesc perfect.

Jupiter în Gemeni

Persoanele cu Jupiter în Gemeni atrag norocul când sunt versatili, sociabili și curioși, dar și când își folosesc ingeniozitatea și inteligența. Îi fac pe ceilalți să se simtă bine cu prietenie și curiozitate sinceră. Jupiter în Gemeni vorbește despre comunicare. Ești sociabil în mod natural, iar oamenii sunt atrași de ceea ce ai de spus.

Ai putea să te bucuri de cariere în jurnalism, scris, PR, actorie, predare sau rețele sociale.

Jupiter în Rac

Jupiter în Rac aduce noroc când îți folosești puterile ca să-i salvezi pe alții. Instinctele tale și generozitatea lui Jupiter sunt o combinație perfectă. Poți să lucrezi în domeniul imobiliarelor sau în industria alimentară. Mai mult, poți fi un comerciant de acțiuni sau un dealer natural. Îți place și tot ce ține de istorie, arte sau antichități, domenii în care poți să faci carieră.

Jupiter în Leu

Nativii care au Jupiter în Leu își atrag norocul în momentul în care sunt generoși cu cei din jur și se comportă cu sinceritate și demnitate. Stai departe de egosimul excesiv și reține că zonele tale prospere sunt cele legate de copii, de creativitate sau de divertisment.

Ai rezerve mari de încredere și energie, iar asta te aduce în centrul atenției. Ești mereu deschis, îndrăzneț și curios. Poți lucra în orice loc care îți pune la dispoziție o funcție de conducere sau o platformă de fani, fie că vorbim despre teren de sport, un ring de dans, un podium sau o scenă.

Jupiter în Fecioară

Cei cu Jupiter în Fecioară atrag norocul când sunt de ajutor sau când sunt practici, ordonați, cinstiți și atenți la detalii. Poți excela în domenii care țin de sănătate și nutriție. Jupiter îți aduce putere de concentrare, simț practic și capacitate de analiză. Poți să pornești de la zero și să construiești un imperiu. Ți se potrivesc cariere precum jurnalismul, știința, comunicarea sau mediul academic.

Jupiter în Balanţă

Persoanele cu Jupiter în Balanță atrag noroc atunci când sunt corecți și îi tratează egal pe ceilalți, dar și când sunt amabili și gata oricând de mediere. Totuși, nu trebuie să cazi în capcana de a face pe plac tuturor. Ți se potrivesc lumea artei și a culturii, dar te simți la fel de bine și în parteneriate sau într-o echipă.

Jupiter în Scorpion

Ai o prezență puternică, ce atrage oportunitățile și succesul. Oamenii cred în tine și îți poți atrage norocul dacă depui efort și te implici constant în proiecte, dar și când îți folosești curajul sau forța pentru a-i vindeca pe alții. Abilitățile tale ar putea fi potrivite pentru medicină sau terapie. La fel de mult succes ai avea și dacă ai fi detectiv, jurnalist sau investigator. Reține că poți să-ți faci ușor și conturile bancare să prospere.

Jupiter în Săgetător

Nativii care au Jupiter în Săgetător au cel mai mare noroc atunci când sunt generoși, toleranți și când îi inspiră pe alții. Trebuie doar să aibă încredere în ei și în obiectivele lor. Poți avea succes în călătorii, în predare, educație, sport sau publicații.

Fiindcă Jupiter este guvernatorul Săgetătorului, ai putea să primești chiar mai mult noroc decât alte semne. Nimic nu te oprește dacă ți-ai găsit chemarea și te poți simți atras și de politică, legislație, diplomație sau cercetare.

Jupiter în Capricorn

Ai Jupiter în Capricorn? Vei atrage norocul dacă te organizezi și te disciplinezi, pentru a demonstra maturitate și etică. Îți trebuie o abordare disciplinată și dedicare, ca să atingi orice obiectiv. Când Jupiter este în Capricorn, puterea sa amplifică ambiția. Tinzi spre poziții înalte, în domenii care au legătură cu agricultura, construcțiile sau mineritul. Ai un instinct fantastic pentru orice îți aduce succes.

Jupiter în Vărsător

Nativii care au Jupiter în Vărsător atrag norocul atunci când sunt inventivi, corecți și toleranți. Vei prospera când te bucuri de libertatea de a alege, când poți să încalci câteva reguli și când ai mintea deschisă. Cu Jupiter în Vărsător, ai o abilitate mare de a colabora cu cei din jur. Lucrezi bine cu oamenii, îți place muzica, dar ești atras și de domenii care țin de inovație și tehnologie.

Jupiter în Peşti

În final, nativii cu Jupiter în Pești atrag noroc în momentul în care sunt tandrii, generoși, devotați și plini de compasiune. Te simți bine când te dedici și îi ajuți pe cei din jur. Te descurci bine în domenii vaste, precum medicină, politică, filantropie, terapie, asistență socială sau chiar îngrijire veterinară.

Îți recomandăm și: Revenirea lui Jupiter în Berbec de pe 20 decembrie. Ce ne aduce "Marele Benefic"?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel