Cum se manifestă Mercur în fiecare semn zodiacal? Află ce poate spune despre cariera ta ideală

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Freepik.com
Freepik.com

Tu știi ce spune Mercur din harta natală despre tine? Află, din articolul nostru!

În prezent, Mercur se află în Gemeni.

Însă, în doar trei zile, pe 27 iunie, acesta va poposi în semnul Racului, unde va rămâne până la data de 11 iulie. În consecință, când planeta comunicării va tranzita acest semn al emoțiilor, nu ne dorim să supărăm pe nimeni din jur. O să avem o memorie bună, avem grijă la cum ne formulăm ideile, dar acest tranzit va fi cunoscut și pentru tendința de victimizare și șantaj emoțional. Urmează o perioadă bună din punct de vedere creativ.

Dacă îți cunoști zodia, ascendentul, Luna sau Venus, poate ești curios să afli și unde este plasat Mercur în astrograma ta natală. Mercur este atât planeta comunicării, cât și a memoriei, a transportului și a intelectului. Semnul în care se regăsește Mercur în hărțile noastre natale va influența toate aceste trăsături.

De asemenea, Mercur este planeta minții și guvernează modul în care înțelegem lumea.

Mercur în Berbec

Cum sunt cei care au Mercur în semnul Berbecului? Ascuțiți, direcți, amuzanți, dar și original. Chiar dacă uneori, pot fi înțepători. Adesea, aceste persoane pot fi arțăgoase sau chiar lipsite de tact. Sunt persoane care se bazează mai degrabă pe instinctele lor decât pe rațiune. De asemenea, plasarea lui Mercur în acest semn îți arată că te-ai descurca de minune în lumea literară sau editorială.

Mercur în Taur

Cu Mercur în Taur, ai o memorie grozavă! Ești un fin observator al celor din jur și nu uiți niciodată, nimic. Ai un intelect practic. Chiar dacă îți trebuie mai mult timp până când ajungi la o opinie, odată ce ți-o formezi, nu renunți prea ușor la ea, poți fi destul de rigid. Unii spun că tot repeți ideile. Ai o abilitate de a gestiona banii, dar și un ochi format pentru partea estetică. Ai putea fi designer de interior sau un bun designer de modă.

Mercur în Gemeni

Cu Mercur în Gemeni, ești extrem de curios, versatil, rapid. Ca un fulger! Oferi ideii și perspective instant și ai o paletă largă de interese. Mai mult, îți place să vorbești, iar asta se vede. Cei din jur te-ar asculta toată ziua. Mulți prezentatori de emisiuni sau jurnaliști au Mercur în Gemeni.

Mercur în Rac

Un nativ cu Mercur în Rac debordează de imaginație! Cel mai des, se bazează pe intuiție, este intens și un adevărat cameleon social. Te poți mula, în funcție de context, ca să te integrezi. Ești poetic și profund gânditor, așa că ai face față într-un mediu academic.

Mercur în Leu

Cei cu Mercur în Leu au un temperament foarte puternic. Ești pasional, ai o inimă mare, ești plin de iubire, de chef de viață și de sete pentru succes. Este clar că un nativ cu Mercur în Leu este magnetic. Tu te-ai născut ca să conduci. Așa că te atrag carierele care te pun în lumina reflectoarelor - artist, celebritate, sportiv.

Mercur în Fecioară

Cu Mercur în Fecioară, ești un statistician natural. Ești mereu în căutare de date și îți place să lucrezi dintr-un punct de vedere logic și rațional. Îți trebuie toate informațiile înainte de a lua o hotărâre. Tinzi să iei cam multe asupra ta, deci trebuie să te concentrezi atent. Ai un creier analitic, ce te-ar putea transforma într-un cercetător sau om de știință.

Mercur în Balanță

Ești empatic, social și întotdeauna atent. Nu îți place să creezi valuri, ci te încadrezi in orice loc. Nu trebuie să îți sacrifici propriile gânduri și credințe. Vrei să iei cele mai bune decizii, așa că îți faci tot felul de liste cu argumente pro și contra. Ai fi un diplomat bun, dar și un partener de afaceri serios.

Mercur în Scorpion

Se spune că cei cu Mercur în Scorpion sunt singuratici naturali și preferă să se bazeze pe ei înșiși. Sunt investigatori, curioși nativi, mai ales dacă li se pare ceva putred la mijloc. Ești provocator, încăpățânat și poți fi adesea necruțător. Nimeni nu ar trebui să îți stea în cale. Ai fi un detectiv minunat sau un documentarist serios.

Mercur în Săgetător

Călătorii eterni, nativii cu Mercur în acest semn au o foame de cunoștințe de neoprit. Sunt neliniștiți, dar optimiști și nu le place să fie ținuți pe loc. Sunt mereu în mișcare. Ar face o carieră ce poate folosi aceste atuuri, precum vlogger de călătorii, scriitori sau producător de emisiuni.

Mercur în Capricorn

Tu ești serios, rațional, calculat și foarte ambițios. Trebuie să spunem că nu există spontaneitate în comportamentul tău, ci îți place mereu să ai strategii. Ai autoritate, așa că ți se potrivesc de minune rolurile de conducere. Tu știi că viața este un joc, dar nu unul distractiv, ci bazat de multă muncă.

Mercur în Vărsător

Mintea ta vibrează! Ești nativ inteligent și curios, iar asta îți servește când trebuie să analizezi situații sau oameni. De obicei, poți să prezici ce se va întâmpla. Ți se potrivesc carierele în domenii progresiste, precum artele, ingineria, tehnologia.

Mercur în Pești

Te bazezi mai mult pe simțuri decât pe gândire și ajungi la opinii și judecați prin înțelegere, nu prin logică. Ai o compasiune profundă pentru cei din jur, mai ales când observi persoane vulnerabile. Ți s-ar potrivi lucrul în organizații de caritate sau în campanii umanitare, potrivite naturii tale.

Citește și: Fațetele feminității în astrologie. Ce ne spun Luna, Venus, Ceres, Pallas Athena, Vesta și Juno din harta natală?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel