Cum se manifestă tranzitul lui MARTE ÎN PEȘTI pentru fiecare ZODIE/ASCENDENT. Până pe 25 mai

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop Marte în Pești. 

Intrarea lui Marte în Pești, până pe 25 mai, ne obligă pe fiecare să facem un pas înapoi. Să așteptăm să fim omul potrivit în momentul potrivit. Să fim mai pasivi, dar nu să evităm implicarea. Să ne alegem luptele în funcție de ceea ce ne transmite interiorul nostru. Să vrem să salvăm pe cineva, dar nu forțat. Să ne împrietenim cu intuiția și să o transformăm în cea mai de preț armă. Să devenim războinici spirituali. 

Cu Marte în Pești vom dori să vedem ce e mai bun în orice, există riscul să îi dăm spiritualității rolul de a schimba lumea. Spunem o rugăciune, spunem o mantră – însă există riscul de a nu face nimic, de a nu se întâmpla nimic, pentru că e nevoie și de acțiune.

Toată această formă superficială de a trăi și de a ne exprima fără a face mare lucru ne va face mai apoi să ne plângem, să ne victimizăm și să așteptăm la alții.

Vom fi predispuși la a duce lupte care nu sunt ale noastre, care nu ne fac bine. Ne dezlipim de problemele noastre și ne atașăm emoțional de ale altora, suferind pentru ele fără a acționa. Propagăm imagini despre care nu știm nimic, până la urmă.

Nu putem salva pe nimeni, nu putem schimba pe nimeni, fiecare trebuie să vrea să se salveze pe sine însuși mai întâi și mai apoi să vrea să fie salvat.

Citește și Confuzie, ILUZIE și haos cu Marte în Pești din 15 aprilie până pe 25 mai

Și să nu uităm că, pentru o vreme bună, adică până pe 2 mai, avem un Stellium în Pești(Venus, Marte, Jupiter, Neptun).

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte este guvernatorul tău, deci chiar ve fi obligat să fii mai retras, să stai în spatele scenei și să te preocupi de sănătate: minte, trup și suflet. 

Taur/Ascendent îm Taur

Vei înota în ape tulburi. Mai ales când vei dori să începi unele inițiative. Este posibil să fii destul de confuz cu privire la unele planuri pentru viitorul apropiat. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Vei fi destul de confuz în ceea ce privește acțiunile șefilor. Poate este cazul să accepți că și ei sunt oameni care pot greși grav. 

Rac/Ascendent în Rac

Orice călătorie făcută până pe 25 mai va fi plină de revelații. Orice vei studia te va ajuta în dezvoltarea ta profesională. 

Leu/Ascendent în Leu

Renunțarea la control va fi cea mai bună armă pentru tine. Astrele îți recomandă să lași lucrurile să se întâmple de la sine. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Vor fi destule conflicte mocnite cu partenerul. Tensiunea dintre voi va fi precum elefantul invizibil din cameră. 

Balanță/Ascendentul în Balanță

Vor fi momente când te vei simți epuizat, sleit și fără vlagă la serviciu. Este ceva trecător, nu este cazul să te zbați prea mult. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Pasiunea va fi la cote uimitoare! Te vei pierde în fața iubirii. Vei lăsa sentimentele să zburde și vei avea nevoie de o legătură magică. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Vor ieși la suprafață multe secrete, lucruri ascunse de către familie. Va trebui să înveți să îți gestionezi furia în asemenea momente. 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Cuvintele tale vor înțepa, dar într-un mod subtil. Ironia și sarcasmul vor fi armele tale. Îți vei simți bine partenerii de la negocieri. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Vei face multe cheltuieli la nervi, dar astrele te invită să faci unele și pentru sănătatea ta mintală. Vei face tot posibilul să îți crești veniturile. 

Pești/Ascendent în Pești

Bineînțeles că vei fi destul de agitat din cauza lui Marte. Dar și destul de furios și curajos pentru a trece la acțiune. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel