Cum se pregătește fiecare zodie de noul tranzit al lui Jupiter?

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Tu ce lecții ai învățat de la tranzitul lui Jupiter prin Pești?

Jupiter se pregătește să iasă de tot din semnul Peștilor. Am avut/avem parte de acest tranzit după cum urmează: între 14 mai-28 iulie 2021, 19 decembrie 2021-11 mai 2022, 28 octombrie-20 decembrie 2022.  

Jupiter reprezintă expansiunea, amplificarea, optimismul, încrederea. Cât a tranzitat Peștii, cu siguranță, cu toții am avut parte de o dizolvare. Într-un domeniu anume. 

Cert este că, odată cu intrarea lui în Berbec, de pe 20 decembrie, o vom lua de la capăt. Dar până atunci, ne putem face un bine răspunzând la anumite întrebări. Sper ca pentru majoritatea răspunsurile să fie unele afirmatice. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Te-ai vindecat? Și fizic și emoțional? Ai scăpat de relațiile toxice dar și de obiceiurile dăunătoare? Ai închis un ciclu? Câtă putere le mai dai fricilor tale?

Taur/Ascendent în Taur

Care îți mai sunt relațiile cu prietenii? Cine ți-a fost alături în momentele grele, dar în cele bune? Ți-ai permis să fii mai popular?

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Ce oportunități profesionale au apărut? De ce responsabilități ai fugit în ceea ce privește carierea? Te-ai implicat în mai multe proiecte decât ai fi putut duce? 

Rac/Ascendent în Rac

Ai studiat un nou domeniu? Ți-ai extins aria de cunoaștere? Cum îți mai sunt principiile de viață? Cât de mult ai călătorit? Care este relația ta cu divinitatea?

Leu/Ascendent în Leu

Care sunt crizele peste care ai trecut? Care te-au doborât și te-au obligat să devii precum Pasărea Phoenix? De câte ori ai renăscut? Ce înseamnă acum intimitatea pentru tine?

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Relația cu persoana iubită a evoluat armonios sau nu? Pretendenții pe care i-ai cunoscut ce te-au învățat? Ai reușit să te rupi de relațiile nepotrivite?

Balanță/Ascendent în Balanță

Ți-ai dat seama că totul depinde de echilibrul tău interior? De rutina ta? Ai schimbat un loc de muncă sau domeniul de activitate? Ai învățat să muncești mai eficient? Cât de mult te-ai sacrificat?

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Cât de mult te-ai iubit? Cât de importante au fost viețile copiilor? Ți-ai făcut timp și spațiu pentru pasiunile tale, dragoste și romantism?

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Cum percepi acum relațiile cu familia? Ai schimbat locuința sau ceva unde locuiești? Ți-ai dat seama că ai nevoie în primul rând de un acasă interior echilibrat? 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Ai învățat să fii mai flexibil, empatic, înțelegător și dispus să înveți de la cei mai apropiați oameni? Ți-ai transformat modul de a gândi? Ai devenit mai eficient în chestiunile administrative?

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Au existat creșteri salariale, bonusuri, prime? Cum ți-ai schimbat atitudinea față de bani? Ai învățat să te vinzi/promovezi mai bine? Cum a fost relația cu alimentația?

Pești/Ascendent în Pești

Tu ar trebui să îți pui întrebarea principală. Ce am făcut eu cu viața mea din 14 mai 2021 și până acum? Ce am schimbat? Cum m-am îmbunătățit? Cât m-am maturizat?

Citește și Revenirea lui Jupiter în Berbec de pe 20 decembrie. Ce ne aduce "Marele Benefic"?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel