Cum sunt afectate relațiile cu Venus și Jupiter în semnul Berbecului. „Relațiile-tampon”

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă: pexels.com Katerina Holmes
sursă: pexels.com Katerina Holmes

Jupiter, Marele Benefic și Venus, Micul Benefic, se află în semnul Berbecului. Citește mai jos cum anume îți pot fi afectate relațiile. 

Jupiter stă în semnul Berbecului până la finalul lunii octombrie. Ce înseamnă asta? Că vom avea curaj, acest curaj se poate manifesta în multe sectoare ale vieții noastre apărându-ne înaintea ochilor sub mai multe ipostaze. Vorbeam despre diverse zodii care nu doar că vor avea succes la relații noi, dar vor reuși să le părăsească cu ușurință pe cele vechi, vor putea scăpa din lanțurile toxice care le țineau pe loc. Vorbim aici despre cei care în astrogramă au marcaj de Taur, Balanță, dar și de Berbec sau Săgetător. De fapt, despre asta ne „vorbise” cumva și marea conjuncție Jupiter-Neptun din 12 aprilie, când eram sfătuiți să lăsăm în urmă ceva toxic, să accesăm vindecarea. 

Despărțirile dor, desigur, dar pot fi eliberatoare atunci când este nevoie de ele. Oamenii vor căuta mereu ceea ce au nevoie și e posibil ca pentru a putea tăia „frânghia toxică” ce îi ține pe loc să aleagă o relație-tampon. Încă o avem pe Venus în semnul Berbecului până pe 28 mai, dacă Jupiter în Berbec vă face să vă dezlegați de ce nu vă mai servește și să fiți independenți, Venus în Berbec poate să vă facă să vi se aprindă călcâiele aiurea după cine nu trebuie și să vă treziți că ați fost, de fapt, orbiți de aparențe. S-ar putea să dați doar peste aventuri, să părăsiți sau să fiți părăsiți la fel de pasional pe cât vă și îndrăgostiserăți. Venus în Berbec ne  face să fim foarte competitivi, să vrem mereu să fim cu numărul 1, să fim atrași de aceia care ne par a fi câștigătorii, dintr-o dată simțim o atracție puternică pentru bărbații „macho” și femeile „fatale”. Pericolul este că ne vom lăsa atrași imediat în relații, în aventuri de-o noapte pentru că energia lui Venus va produce acea dorință arzătoare, acea nevoie de pasiune. 

Totodată, oamenii au tendința să folosească pe cineva spre a putea să se desprindă mai ușor de fostul/fosta. Nu intrați în relații doar pentru a ieși din altele, noile relații, cele numite „tampon” s-ar putea să fie chiar mai toxice decât cele anterioare și apoi vă veți trezi că vă învârtiți în același cerc vicios

Ai citit despre cum anume te va influența energia Gemenilor până pe 21 iunie? Toate detaliile chiar aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel