Pe 21 mai Soarele intră în Gemeni. Energia Gemenilor, comunicare, „orgasm intelectual”

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
sursă: pexels.com
sursă: pexels.com

Pe 12 mai Soarele intră în Gemeni unde va sta până pe 21 iunie. Asta înseamnă că vom simți în jurul nostru energia Gemenilor. Aceasta poate fi accesată nu doar de cei care au Gemeni în astrogramă, ci de fiecare dintre noi. În ce domenii? În special în cel al comunicării, dar și în ceea ce privește zona socială și expansiunea minții. 

Cum sunt Gemenii? În primul rând le place comunicarea și sunt preocupați de toate modurile prin care pot transmite informația. Gemenilor le place comunicarea, le plac lucrurile care țin de conexiunea dintre minți, le place inovația, le plac știrile, dar și senzaționalul. Le place să experimenteze, dar și să cunoască. 

Probabil că dacă ai Soarele, Ascendentul sau Luna în Gemeni, deja ai recunoscut câteva dintre caracteristicile tale. Desigur, nu e de ajuns ca să ai Soarele în Gemeni pentru a te putea încadra în tiparul caracteristicilor de mai sus. De regulă, Soarele e precum sufletul tău, nucleul tău, iar Luna e partea ta ascunsă. Pentru a înțelege mai multe despre cum anume ești tu și ce spun principalele caracteristici ale astrogramei despre tine, dă un click aici

Odată ce Soarele intră în semnul Gemenilor, cu toții suntem mai influențați de energia specifică Gemenilor – adică de sociabilitate, creativitate, idei noi, flexibilitate și comunicare. Gemenii sunt foarte buni la a exprima ceea ce gândesc, deci s-ar putea să ne fie mult mai ușor să comunicăm, să ne punem ordine în gândire, dar și în scris. În ceea ce privește relațiile noastre, în sezonul Gemenilor va fi mai ușor să spunem celuilalt ce anume simțim și cum ne dorim să se desfășoare anumite lucruri. Pentru Gemeni, conexiunea minților este foarte importantă așa că înainte de toate trebuie să le oferiți un „orgasm intelectual”. Ei sunt atrași de domenii vaste și variate precum literatura, politica, filosofia sau chiar vânzările și pot trece extrem de repede de la o idee la alta, așa că efectul unei discuții cu un nativ din zodia Gemeni s-ar putea să fie năucitor. 

Când vine vorba să ai o relație cu cineva cu mult Gemeni în astrogramă, atunci cel mai bine ar fi să îi pui mereu întrebări, să îi stimulezi curiozitatea și să nu îl lași niciodată să se plictisească. Vezi aici mai multe detalii cu privire la ce anume au nevoie bărbații zodiacului pentru a fi fericiți în relații

Totodată, Gemenii știu exact care sunt ingredientele necesare atunci când vine vorba de a cuceri pe cineva și totul poate porni chiar de la prietenie. De altfel, sunt recunoscuți a fi printre cele mai prietenoase zodii. Așadar, și noi toți vom fi puși în mișcare de această energie a lor și ne vom relua anumite relații sau vom începe unele noi, regăsind prietenia care căzuse un pic în uitare și rutină cât am fost în apele Taurului. 

Bine ar fi să nu exagerăm nici cu știrile, nici cu rețelele sociale, căci Gemenii s-ar putea să ne facă să vorbim mult, să devenim un pic superficiali și să uităm că mai avem și treabă. Să nu uităm că Mercur este retrograd în semnul Gemenilor, însă se va întoarce în Taur și va verifica ce anume am pus în practică, iar noi vom avea prin buzunare doar... vorbe goale. 

Mercur retrograd se întoarce din Gemeni în Taur. Citește mai multe chiar aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel