De ce au nevoie bărbații zodiacului pentru o relație fericită? Care ar putea fi amantul perfect?

Autorul articolului: Astrosens Team | Dată: 19 mai, 10:09 | Categorie: Diverse
sursă: Pexels.com, Vitaliy Izonin
sursă: Pexels.com, Vitaliy Izonin

Aflăm mai jos de ce anume au nevoie bărbații zodiacului pentru a fi fericiți în relație.

Nu uita că acestea sunt niște caracteristici generale și că sunt pur și simplu distractive și făcute pe baza unor trăsături ale zodiei (poziției Soarelui în astrogramă). O persoană nu poate fi judecată doar după zodie, ci fiecare are un model unic al hărții sale natale. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Berbecul are mereu nevoie ca partenera sa să vină cu idei noi. Când ai un Berbec lângă tine ai nevoie să faci lucruri surprinzătoare. Orice bărbat Berbec nu vrea să se plictisească. Ei apreciază foarte mult în relație ca femeia să facă și ea lucruri. Este și foarte sensibil chiar dacă nu pare.

Taur/ Ascendent în Taur

Bărbatul Taur are nevoie de timpul său pentru a face treaba, nu îl pune să facă mai multe lucruri în același timp. Este foarte posesiv și vrea să facă toate lucrurile alături de tine. Nu apreciază surprizele

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Chiar dacă ți se pare superficial și nu prea știi unde să îl încadrezi, unde să îl integrezi, el poate fi și foarte serios. Trece foarte ușor de la o stare la alta. Nu vrea să se plictisească, are nevoie să îl stimulezi mereu intelectual și să îi pui întrebări. 

Rac/ Ascendent în Rac

La un bărbat Rac iubirea trece prin stomac. Gătește-i sau lasă-l pe el să gătească. Nu suportă conflictul, nu îi plac nici chestiile vulgare, nici prea multă independență a femeilor. El are nevoie de „o mămică”.

Leu/ Ascendent în Leu

Îi observi de pe stradă pe bărbații Leu. Lumea e a lor, sunt foarte mândri. E foarte narcisist, își aranjează părul, stă mai mult în oglindă. Trebuie mereu să îl lauzi. Când va simți că e iubit, te va trata ca pe o prințesă. Nu îl cicăli.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Avem senzația că bărbații Fecioară nu ne iubesc, dar ei fac gesturi. Ei fac lucruri practice, deoarece sunt foarte calculați. Ei par reci, dar de fapt, au foarte multe frici. Un bărbat Fecioară muncește cot la cot cu tine, găsește soluții. Ăsta e modul lui de a te iubi. Poate fi unul dintre cei mai buni amanți!

Balanță/ Ascendent în Balanță

Urăște vulgaritatea, vrea tot ce este bun, diplomat, manierat. E foarte atent la aspectul său fizic. El va zice „cum vrei tu”. El are idei, dar nu vrea să te supere. Ia tu deciziile, nu o să se supere. El are nevoie de echilibru, caută mereu armonia în relații.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Bărbații Scorpion sunt prea profunzi, prea pasionali, prea intenși și prea extremiști. Un bărbat Scorpion te testează, e foarte posesiv, gelos. Nu i se pare că îl iubești dacă ești prea liniștită. Vrea să te treacă prin iad mai întâi. E foarte speriat de trădare, are nevoie să fii puternică.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Sunt optimiști, sunt petrecăreți, dornici de viață, spirituali. Dacă vrei să te iubească spune-i că ai luat deja bilete de avion și veți călători undeva fantastic. Bărbatul Săgetător are nevoie de nou, de aventură și de libertate. Dacă îi dai libertate, e cel mai fericit. Este și foarte glumeț.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Maturitatea îi caracterizează pe acești nativi, ei par reci, glaciali. Dar odată ce treci de zidul exterior, masca rece ascunde foarte multe frici. Are nevoie de predictibilitate. Are nevoie de statut profesional, are nevoie să fie implicat la serviciu. Este cel mai fericit dacă construiești alături de el. El e precum un stâlp.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Bărbații Vărsător sunt extrem de expansivi, sunt ai tuturor, sunt tovarășii tuturor. Vor o relație independentă. Bărbatul Vărsător are nevoie de libertate, el respiră libertate. El nu vrea să audă ce face și cum face lumea. Poate să fie detașat, se implică foarte puțin.

Pești/ Ascendent în Pești

Câteodată sunt mai sensibili sau mai generoși decât femeile. Vor avea foarte multe temeri și au nevoie să evadeze. Au nevoie să se izoleze din când în când, au nevoie să fie lăsați în pace din când în când. Sunt foarte atenți la tot ce înseamnă siguranța ta emoțională.

sursă: interviu Daniela Simulescu pe canalul DCNews pentru Spectacola. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play