Cum te afectează retrogradarea lui Mercur dacă te-ai născut pe Mercur retrograd

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Mercur retrograd în Balanță are iz de negociere, discuții, relații, chestiuni care țin de socializare. În momentul în care trece în Fecioară, vorbele au nevoie de substrat, nu mai pot atârna în aer. Detaliile se cer a fi scoase la iveală rând pe rând. Cum anume îi afectează acest aspect pe cei care au Mercur retrograd în harta natală? Aflați mai jos!

„Nu trebuie să fim forme fără fond” spune astrologul Daniela Simulescu cu privire la întoarcerea lui Mercur din Balanță în Fecioară. Nu trebuie să ne uităm doar la ambalajul frumos, doar la ce anume se vede la suprafață, nu trebuie să spunem „da”, doar ca să fie bine, ci trebuie să scoatem și ce este sub tencuială pentru a putea funcționa mai bine mai departe. Toate lucrurile care se vor întâmpla sunt menite să ne arate ceva ce avem nevoie să corectăm.

Vedem cu Mercur retrograd unde am jucat teatru, unde nu am fost noi înșine, unde nu am fost reali, unde nu am fost autentici. Ne întâlnim cu oameni pe care nu i-am mai văzut de mult și vedem dacă ne mai putem da o șansă alături de ei sau vedem unde anume am greșit și încercăm să corectăm. 

Dacă în această perioadă de retrogradare primiți un diagnostic, nu îl luați ca atare, ci mai degrabă verificați-l, cereți și a doua părere. Ca de obicei, Mercur retrograd va aduce amânări și foarte multe întârzieri, posibile căderi ale rețelelor sociale, probleme cu drumurile. Astrologul vă recomandă să aveți grijă la accidente auto, mai ales că și Marte va retrograda. 

Astrologul Daniela Simulescu ne vorbește despre ce anume ne aduce Mercur retrograd care desigur, are și daruri pentru noi, dar și ce le aduce celor care îl au în harta natală:

„Mercur retrograd are o reputație nedorită de nicio altă planetă. Am ajuns să ne folosim de el ca motiv pentru  tot ce nu ne iese. Da, este adevărat că în perioadele de retrogradare ale planetei comunicării, din punctul de vedere al statisticii astrologice, avem de-a face cu destule încurcături. Dar până la urmă, rostul retrogradării este să ne facă mai calculați, mai răbdători și conștienți de faptul că suntem oameni, adică supuși greșelii. Mai bine zis, să ne dea mai dea o șansă.

În practica mea am întâlnit oameni speriați de-a binelea din cauza faptului că aveau Mercur retrograd în harta natală. Nu este nimic grav! Respectivii sunt poate mai introvertiți, mai analitici, mai calculați. Adică au capacitatea de a procesa orice informație înainte de a o comunica. De aceea, le este mai ușor să transmită ideile lor prin scris. Un Mercur retrograd este puțin frânat. Dar acest fapt poate constitui atât un avantaj, cât și un dezavantaj, a spus astrologul.

Și acum urmează vestea cea mai bună! Dacă ai Mercur retrograd în harta natală, te vei simți precum peștele în apă pe retrogradările acestei planete. Pentru că, în jurul tău, toți se vor agita, dar tu vei fi deja obișnuit cu acest gen de freamăt. Imaginează-ți că te duci la o bancă și că aștepți la ghișeu până se eliberează un angajat. Și clienții se agită, se enervează, se ceartă, comentează, se mai strică o imprimantă etc. Tu reușești să te detașezi, să vezi obiectiv situația și să aștepți. Și să nu te inflamezi degeaba. Și când ești calm, totul se rezolvă. Fără consum de energie inutil. "

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel