Cum te poate ajuta Saturn până pe 29 iunie? Sfaturi utile pentru Berbec/cei cu ascendent în Berbec

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa foto: pexels.com
EXCLUSIV
Sursa foto: pexels.com

Ce aduce Saturn în mers direct pentru nativii Berbec și cei cu ascendent în Berbec? Află detalii importante!

Merită să facem niște precizări!

Saturn este în mers direct până pe 29 iunie 2024. Apoi, va fi retrograd iar, între 29 iunie și 15 noiembrie.

Perioada 7 martie 2023 - 25 mai 2025 este marcată de tranzitul lui Saturn în Pești. La un moment dat, va avea și o scurtă intrare în Berbec și va reveni în Pești de pe 1 septembrie 2025, până pe 14 februarie 2026. 

Să ne amintim de importanța planetei Saturn. Aceasta este adesea percepută ca un mentor riguros și implacabil. Care sunt așteptările lui Saturn? Autenticitate și maturitate. Saturn caută pragmatism și nu tolerează exagerările. Mai mult, solicită timp și disciplină.

El preferă să impună limite și să ne ofere direcții clare. În contrast, semnul zodiacal al Peștilor nu cunoaște limite.

Peștii sunt ultimul semn al zodiacului, reprezentând încheierea unui ciclu. Odată cu intrarea lui Saturn în Pești, planeta indică faptul că nu mai putem să continuăm la fel. Sau că am exagerat în stilul nostru de viață și în obiceiurile pe care le avem.

Cum îi influențează Nodul Sud în Balanță pe cei născuți în zodia Berbec? Previziuni valabile până în ianuarie 2025

Ce înseamnă Saturn în mers direct pentru zodia Berbec?

Începând cu 4 noiembrie 2023, Saturn și-a reluat mișcarea directă, așa că pentru tine, vorbim despre oportunitatea de a experimenta o schimbare majoră. Această transformare are loc la tine în Casa a 12-a, pe care o cunoaștem și sub numele de Casa eliberării spirituale. Așadar, putem vorbi despre concentrarea pe dezvoltarea spirituală. Totodată, te poți elibera de constrângerile trecutului.

Casa a XII-a în harta natală: Daniela Simulescu explică de ce este Casa eliberării spirituale

Saturn, intrat inițial în a 12-a Casă în martie 2023, a deschis poarta unei perioade de auto-reflecție profundă și conștientizare a aspectelor interioare și spirituale ale vieții voastre. Acest spațiu este adesea asociat cu misterul, trecutul ascuns și procesele subconștiente, iar misiunea lui Saturn a fost să vă confrunte cu aceste aspecte.

Odată ce Saturn este în mișcare directă în a 12-a Casă, sunteți acum pregătiți să priviți încrezători către viitor și să implementați schimbările necesare pentru evoluția voastră spirituală. Această tranziție vă oferă un impuls pentru a vă menține conexiunea cu aspectele mai profunde ale sinelui vostru.

Este un moment propice pentru a vă implica în practici spirituale, meditație și auto-descoperire.

Pe măsură ce Saturn progresează, veți observa că vă simțiți mai motivați și hotărâți să explorați tărâmurile spirituale, făcând progrese semnificative în acest domeniu.

Cu răbdare și disciplină, aveți capacitatea de a transforma această perioadă într-o oportunitate de creștere și evoluție personală profundă.

În concluzie, Saturn direct în a 12-a casă vă îndeamnă să continuați călătoria spirituală și să vă eliberați de obiceiurile și modelele auto distructive. Este un moment crucial pentru auto-reflecție și dezvoltare personală.

Nu știi cum poți să scazi tensiunea arterială cu soluții la îndemâna oricui? Află aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel