Cum va schimba lumea Pluto în Vărsător, conform inteligenței artificiale?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse

Am fost curioși să întrebăm inteligența artificială despre tranzitul lui Pluto în Vărsător și despre schimbările pe care le aduce asupra lumii, ca întreg. Iată ce am aflat!

Mai întâi de toate, facem niște precizări. Ce este ChatGPT?

Vorbim despre un chatbox lansat de OpenAI în noiembrie 2022. Acesta oferă răspunsuri detaliate și articulate într-o mulțime de domenii de cunoaștere. Este folosit pentru a rezuma date, pentru a crea povești sau articole, dar și pentru multe altele.

Cu alte cuvinte, ChatGPT este o formă de inteligență artificială, devenită foarte populară și folosită deja cu succes în multe domenii. 

Am fost curioși să vedem dacă aceia care ne urmăresc au interacționat cu această AI(artificial intelligence). Așa că, la 30 martie 2023, am întrebat cititorii Astrosens.ro dacă au folosit ChatGPT. Acestea au fost răspunsurile:

Da 7,9% (114)

Nu 92,1% (1331)

2. Rezultate ... (screen-shot-2023-06-22-at-3-05-45-pm_39039100.jpg)

Unul dintre cele mai importante tranzite ale următorilor douăzeci de ani este cel al lui Pluto în Vărsător(de altfel, un tranzit care va da putere tehnologiei și inovației). 

Pluto a pătruns în semnul Vărsătorului pe 23 martie. Deocamdată, are o scurtă revenire în Capricorn. Dar pe urmă, din ianuarie 2024, când se va întoarce în Vărsător, și până în 2044, filmele SF vor deveni realitate. 

Astrologul Daniela Simulescu spunea într-o emisunea că acest tranzit al lui Pluto în Vărsător o să schimbe lumea. Puteți citi Tranzitul lui Pluto în Vărsător. Astrologul Daniela Simulescu: "Va zgudui civilizația!" - VIDEO

Pluto reprezintă planeta transformării, puterii, extremelor, regenerării și este asociată cu lumea interlopă și forțele subconștiente, care se referă la planeta numită după zeul grec Hades.

Pluto înseamnă transformare radicală, mai ales în ceea ce privește energia interioară.

Arhetipul Vărsătorului este cel legat de viitor, de spațiu, de progres, tehnologie, neconvețional, știință. 

Lui Pluto îi place controlul, așa că în următorii 20 de ani, controlul prin tehnologie va deveni nu necesar, ci obligatoriu, conform astrologului.

Iată ce răspunsuri ne-a oferit Chat GPT la întrebarea "Cum va schimba lumea Pluto în Vărsător?"

1. Transformarea și reconstrucția socială

Pluto este asociat cu transformarea profundă, iar Vărsătorul este un semn care se concentrează pe inovație și schimbare. Intrarea lui Pluto în Vărsător ar putea aduce o schimbare semnificativă în structurile sociale și în sistemele existente. Are potențialul de a aduce o transformare socială amplă.

2. Tehnologia și inovația

Vărsătorul este legat de tehnologie și progresul în domeniul științei. Pluto în acest semn ar putea stimula descoperiri și inovații tehnologice, aducând schimbări semnificative și în modalitățile în care interacționăm cu lumea înconjurătoare.

3. Emanciparea și libertatea individuală

De asemenea, Vărsătorul este un semn care promovează individualismul și libertatea personală. Cu Pluto în Vărsător, ar putea apărea o puternică dorință de emancipare, de a depăși limitele impuse de societate și de a-și exprima individualitatea într-un mod unic, autentic.

4. Schimbările politice și revoluțiile

Vărsătorul este asociat cu idealurile sociale și cu mișcările revoluționare. Pluto în Vărsător ar putea aduce schimbări politice, activism social și dorința de a construi o societate egalitară și mai justă.

Voi ce credeți? Sunt de ajutor răspunsurile oferite de ChatGPT?

Vezi și: O zodie de APĂ se poate bucura de multe beneficii în următorii 20 de ani. Ce spun astrologii internaționali?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel