Tranzitul lui Pluto în Vărsător. Astrologul Daniela Simulescu: "Va zgudui civilizația!" - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Pluto va pătrunde în semnul Vărsătorului pe 23 martie! Iată ce va însemna acest tranzit, de la astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu.

Suntem pe finalul tranzitului lui Pluto în Capricorn!

Pe data de 23 martie, o să aibă loc ingresul în Vărsător, cu o scurtă revenire în Capricorn, între 30 iunie 2023 și 22 ianuarie 2024.

Avem aproape 15 ani de schimbări profunde, atât la nivel mondial, cât și la nivel personal. Să ne amintim că Pluto a intrat în Capricorn pe 26 ianuarie 2008 și a adus modificări profunde în viețile noastre.

Astrologul Daniela Simulescu începe prin a spune că acest tranzit al lui Pluto în Vărsător o să schimbe lumea. Cine este Pluto? Reprezintă planeta transformării, puterii, viselor și iluziilor și este asociată cu lumea interlopă și forțele subconștiente, care se referă la planeta numită după zeul grec Hades. Chiar dacă Pluto înseamnă transformare, poate indica, de asemenea, modul în care ești sârguincios sau autodisciplinat.

În mitologie, Pluto locuia în adâncuri. Era cel care avea iadul. Când urca, avea o cască invizibilă, cu ajutorul căreia a putut să o fure pe Persefona, fata lui Ceres.Totodată, a manipulat-o, ca să se îndrăgostească de el. Din acest motiv, se spune că relațiile plutonice presupun și un fel de abuz sau manipulare.

Pluto are legătură și cu moartea sau trecerea de la moarte la viață. Deci nu neapărat moartea concretă, ci una simbolică, metaforică. Din acest motiv, când este în tranzit, Pluto nu aduce neapărat evenimente vizibile, dar pentru că este foarte lent, va sta mult într-o planetă din astrograma natală. Îți poate aduce schimbări, practic, abia în 20 de ani. Chiar dacă nu sunt vizibile, o să rasufli ușurat după aceea.

Lui Pluto îi plac păcatele și îi face plăcere să te judece pentru ele. Și nu o face prea blând.

Practic, schimbările pe care le face Pluto sunt dinăuntru în afară. Mai întâi, lucrează la nivel interior, la creierul și la psihicul tău. La traumele și la fricile pe care le ai.

Într-adevăr, vorbim despre un tranzit al lui Pluto în Vărsător foarte scurt anul acesta, între 23 martie și 11 iunie. La nivel personal, cei care la primul grad au planete personale, precum Soarele, Luna, Mercur, Venus și Marte, vor resimți clar acest aspect astrologic.

O să aducă transformări radicale pentru unii nativi Pluto în Vărsător. Dacă cu planeta Saturn sau Lordul Karmei mai poți negocia, cu Pluto nu există cale de întors. Te poate transforma complet.

Această planetă vine cu moarte și cu regenerare. Dar cine este Vărsătorul? Este un semn guvernat de Saturn și Uranus. Cine este Uranus? Planeta tehnologiei, a Universului, a tot ce nu se vede.

Lui Pluto îi place controlul, așa că în următorii 20 de ani, controlul prin tehnologie va deveni nu necesar, ci obligatoriu, conform astrologului.

Tot ce înseamnă tehnologie și rețele sociale pot suferi reglementări sau schimbări de algoritmi. Prima discuție a lui Pluto în Vărsător vizează tehnologia.

Vărsătorul mai reprezintă și rețelele neuronale. Deci, cu Pluto în Vărsător, crearea unor rețele neuronale artificiale va fi în vogă. Totodată, acest tranzit poate viza cele mai ciudate meserii posibile. Acest semn al Vărsătorului mai vrea și revoluție, drepturi egale sau chiar un pic de socialism. Îi place să îi acceptăm pe toți și să creăm o lume mai bună, fiindcă așa vede el progresul.

Să ne amintim că Pluto în Capricorn a ambiționat mult corupția, autoritatea și oamenii importanți ai planetei. Dar Pluto în Vărsător va aduce un fel de răscoală, care ascunde altceva în spate.

Astrolgul Daniela Simulescu ne îndeamnă să ne gândim cu toții cât de mult înseamnă pentru noi drepturile egale, mai ales între minorități. Acest tranzit nu mai vrea să ne lăsăm controlați de instituțiile mari, precum corporațiile. Vrea, în schimb, o liberalizare, o deschidere.

Pluto în Vărsător ne poate aduce crize și manipulări, ca să ne trezim. Va schimba mult viitorul nostru personal, dar și medicina. O să aducă soluții inovatoare la boli la care nu ne-am fi gândit niciodată, dar și medicamente și tratamente mult mai simpliste.

Așadar, acest mic teaser al lui Pluto în Vărsător este foarte important, chiar dacă vorbim despre un tranzit scurt. Se poate vorbi despre o lume mult mai relaxată. Oamenii nu vor mai dori să facă așa cum le cere societatea.

Deschide-te, iar dacă ai marcaj fix în astrogramă, de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător, nu o să mai poți îngropa nimic, va trebui să scoți totul la suprafață și să te vindeci. 

Urmărește aici emisiunea completă!

Citește și: 11 februarie: Mercur în Vărsător. Astrologul Daniela Simulescu: "Începem să gândim altfel, mai progresiv și mai obiectiv" -VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel