Cuvântul cheie pentru o ZODIE DE APĂ în luna aprilie: nervi! Cine sunt nativii care nu vor ști încotro să o ia?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Una din zodii nu se va plictisi deloc în această lună. Mai ales că va avea o stare de nervozitate permanentă. 

Racii vor fi cei care au ceva de tras în luna aprilie! Și nu spunem acest lucru degeaba, mai ales că pe 6 aprilie, vor avea o Lună Plină care se va petrece în Casa a 4-a. Totodată, Marte se află în Rac în acest moment. Deci, îndeosebi în prima săptămână a lunii, Racii se vor confrunta cu o tensiune ieșită din comun.

La acest lucru se adaugă și faptul că ceea ce doresc acești nativi nu se împacă bine cu ceea ce dorește familia pentru ei. Nativii Rac pot întâmpina tot felul de ciocniri de la o mulțime de idei, în special în relația cu rudele. În prima parte a lunii, nici nu ai timp să îți tragi puțin sufletul.

Partea bună este că, mai mult ca niciodată, o să insiști în a îți exprima cât mai vehement punctul de vedere. Cu Marte în Rac, există șansa de a fi mai agresiv sau uneori chiar nedrept. Chiar dacă nu îți stă în caracter acest model de comportament. 

Este recomandat ca în această lună, să pui bine în balanță ceea ce îți dorești tu cu adevărat. Să nu îți mai pese de ceea ce vor cei din jur, fie că vorbim despre familie, rude sau prieteni. Gândește-te doar la ce vrei tu, pentru că nimeni altcineva nu va fi răspunzător pentru faptele tale. Deși este posibil să fii tentat să faci anumite acțiuni, doar ca să nu fii mai prejos ca alții. Însă această atitudine nu este încurajată.

Să ne reamintim și faptul că Mercur o să retrogradeze în Casa a 11-a, așa că pot să apară noi momente de dezamăgire când vine vorba de prieteni, anturaj sau parte socială, în general. Și te vei enerva din nou și spre finalul lunii. Însă, merită să reflectezi la faptul că dezamăgirile pot să pornească tot de la tine.

Totodată, pe 20 aprilie, va fi o Lună Nouă, care la Raci se va petrece în Casa a 10-a. În consecință, mulți dintre acești nativi se pot dezvolta din punct de vedere financiar. Dar, tot după nervi și multă frustrare!

Axează-te, deci, pe mai multă liniște și mai puține așteptări în această lună.

Poți să citești și acest articol: 4 aprilie: Ziua Dragonului în calendarul chinezesc. La ce te poți aștepta în această zi?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel