Cuvintele Balanțelor pot fi ca niște arme. Scorpionii trebuie să se ferească de indiscreții, Săgetătorii pot cunoaște cruda realitate

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Află mesajele astrelor pentru următoarele TREI zodii.

Nu mai este atât de mult din luna martie, însă vom avea câteva evenimente care necesită atenția noastră.

Pe 20 martie, Soarele intră în semnul Berbecului, așa că îi vom sărbători pe primii nativi ai zodiacului. Să nu uităm că primul semn din zodiac ne ajută să spargem gheața și să acționăm cu mult curaj.

Pe 23 martie, Marte va intra în semnul Peștilor, tranzit care ține până pe 30 aprilie. Marte este luptătorul, cel care ne face să ne gândim la grabă, la ciocnire. Peștii vorbesc despre milă și compasiune, dar și despre empatie, dependență, iluzie. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. 

Pe 25 martie, avem Eclipsa de Lună sau Luna Plină în Balanță. Aducem în discuție axa Nodurilor Lunare. Cei care au în hartă marcaj cardinal de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn vor simți din plin acest fenomen astrologic.

Ce-i așteaptă pe următorii nativi în această săptămână?

Astrologul Daniela Simulescu ne transmite cele mai importante previziuni ale săptămânii pentru aceste zodii!

Balanță/Ascendent în Balanță

Pentru voi, Soarele va intra pe data de 20 martie în Casa a șaptea. Ceea ce înseamnă că, în tot ce reprezintă parteneriate, lucrurile se pot îmbunătăți. Tot în Casa a șaptea, avem și o conjuncție Mercur-Chiron, așa că s-ar putea ca vorbele partenerului să te doară rău de tot. Sau voi să spuneți cuvinte care să rănească. 

Conjuncția Venus-Saturn din Casa a șasea te provoacă să îți accepți limitele la locul de muncă. Nu mai lupta cu morile de vânt, acceptă că asta este situația și lasă timpul să treacă, până când îți mai revii.

Venus va ieși din Casa a șasea în jurul datei de 5 aprilie, așa că până atunci, trebuie să te maturizezi pe plan profesional. Ai grijă și de sănătate.

Berbecii au șansa unui nou început. Taurii ating limite, iar Gemenii vor deveni mai optimiști

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Soarele se va duce în Casa a șasea, unde avem și o conjuncție Mercur-Chiron. Stați departe de indiscreții în discuțiile cu colegii, de bârfe. Nu intra în viața lor și nu îi lăsa nici pe ei să intre în viața ta. Abordează o atitudine cât mai profesionistă și nu uita că sunt doar colegi. Și atât.

Va exista o preocupare pentru sănătate, dar poate să fie chiar o ipohondrie. Nu te autodiagnostica singur și nu căuta pe internet toate simptomele pe care le ai.

Conjuncția Venus-Saturn din Casa a cincea te invită să abordezi diferit relația cu copiii, indiferent dacă sunt mici sau mari. Iar dacă ei vă pun anumite limite, să le accepți. 

Pentru cei care nu au copii, o asemenea conjuncție îi poate face să se întrebe dacă și-i doresc sau nu, dacă au sau nu resurse pentru ei. Va exista un soi de negociere cu partenerul.

Vești bune pentru PATRU nativi din zodiacul chinezesc. Cine este favorizat în Anul Dragonului de Lemn?

Săgetător/Ascendent în Săgetător

La voi, Soarele intră în Casa a cincea, iar acesta este un lucru bun. Tot acolo, va fi și o conjuncție între Mercur și Chiron. Astrologul vă recomandă să nu îi faceți pe copii să se simță respinși. Dacă ai mai mulți copii, nu crea între ei o atmosferă de rivalitate. Mai degrabă, verifică-ți propriile nemulțumiri, pentru că de acolo izvorăște foarte multă ură. 

Dacă nu ai copii, reproșurile care pot veni de la partener nu sunt despre voi. Înseamnă că el/ea are o furie, o durere. Conjuncția dintre Venus și Saturn din Casa a patra aduce realitatea crudă și necesară când vine vorba de relația cu un membru al familiei. Gândește-te la faptul că nu îl mai poți schimba. 

Aritmia cardiacă: mit și realitate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel