Dacă Planetele ar face un film: Roluri principale, echipă de producție. Planeta care știe deja cum se încheie totul

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
sursă foto: pexels.com, pavel danilyuk
sursă foto: pexels.com, pavel danilyuk

Ce ar ieși dacă planetele ar face un film? Tu cine crezi că joacă rolul principal? Cine ar putea fi producătorul? Află totul despre asta mai jos! 

Soarele

Soarele este în rolul principal. Toate reflectoarele sunt pe el, face parte din toate scene importante și îi urmărim evoluția cu sufletul la gură. 

Ascendentul

Ascendentul este felul în care joci, stilul, recuzita, hainele și măștile. Tot ce ai nevoie ca să poți să joci. 

Luna

Luna joacă rolul secundar, dar poate fi și gazda show-ului și naratorul. E vocea aia care te plimbă peste tot și care poate ști anumite lucruri care ți-au scăpat din diverse motive.

Mercur

Mercur este dialogul, dar și monologul și monologul interior și vocea enervantă din cap. E felul în care vorbesc personajele sau se ceartă sau încearcă să se împace.

Marte

Marte este eroul sau eroina, este și triunghiul amoros, dar și bătălia pentru dragoste. E și scena aia sângeroasă în care toată lumea se bate cu toată lumea.

Jupiter

Jupiter e cel care anunță schimbările, este cel care aduce personaje noi este și producătorul, dar este și cel care se ocupă cu intervenția divină.

Saturn

Saturn e cel care vine să colecteze taxele karmice, este și criticul și e și coregraful secret. Toți dansează, de fapt, după creațiile lui. 

Uranus

Uranus e publicul, e complotul, e și răsturnarea complotului, e finalul de rezervă, este și finalul alternativ. E bomba bombelor când nu te mai așteptai la nimic.

Neptun

Neptun este magia, este cel care aduce viața secretă în văzul celorlalți, tot el o și ascunsese, este și inspirația. Este visul sfârșitului, este decepția. Este tot ce am visat despre finalul filmului și nu s-a întâmplat.

Pluto

Pluto este în spatele scenei, are o cutie mare cu popcorn în poală, știe deja cum se termină totul, așteaptă reacțiile publicului și zâmbește ironic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel