DARURILE din partea conjuncției Jupiter-Neptun pentru fiecare zodie/ascendent, valabile până în 2035

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Să nu uităm că până în 2035 ne aflăm în continuare sub efectul conjuncției istorice Jupiter-Neptun. Iată la ce trebuie să aibă grijă fiecare dintre noi!

Conjuncția Jupiter-Neptun din semnul Peștilor a scos în evidență tot ce ține de psihologie, de sănătate mintală și de spiritualitate. În egală măsură, acest eveniment poate să producă și haos, dezinformare și manipulare dacă nu ești precaut, pregătit și calculat.

Există riscul dizolvării într-un anumit domeniu. Poți pierde controlul astfel încât să ți se dizolve ego-ul. Pentru moment, vei avea senzația că nu te mai regăsești. 

După care, trebuie menționat că această conjuncție amplifică o latură vindecătoare, ce te poate duce pe drumul acceptării traumelor, dar și al regăsirii de sine. Poate să îmbogățească și zona artistică. Desigur, deși ne oferă daruri, este nevoie să lucrăm cu noi înșine ca să putem accesa tot ce este mai bun pentru noi. Putem avea chiar revelații pe care să le deslușim în ani.

Berbec/Ascendent în Berbec

Trebuie să știi că următoarea conjuncție dintre Jupiter și Neptun se va petrece în semnul Berbecului, tocmai în 2035. Până atunci, ai timp suficient să te întrebi ce îți dorești să fii. Cum îți dorești să simți și unde te vezi peste 12 ani? Poate că o să ai o revelație în această direcție.

Taur/Ascendent în Taur

Dorințele pot să devină realitate, chiar dacă nu așa cum ai crezut tu. Probabil că ai demarat niște proiecte, dar nu ți-ai imaginat că lucrurile se vor desfășura într-un anumit mod. În acești ani, poți învăța să lucrezi mai mult cu intențiile, să meditezi asupra lor. Nu uita de vindecare!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Până în 2035, cel mai probabil te așteaptă schimbări în carieră. Sau o să adaugi un plus de sensibilitate muncii pe care o faci. Ai ocazia să schimbi ceva în lume și să te pui mai mult în folosul societății. Jupiter în Berbec te poate ajută să vezi care este următorul pas. De asemenea, vei vedea că oamenii îți oferă mai multă încredere.

Rac/Ascendent în Rac

O asemenea conjuncție dintre Jupiter și Neptun este ideală pentru tine atunci când vorbim de studii sau de călătorii. Poate ai decis să pleci din țară sau o să ai de gând în următorii ani. Ai face bine să părăsești zona ta de confort și să evoluezi, prin intermediul mutării. Pot veni proiecte interesante pentru nativii Rac.

Leu/Ascendent în Leu

Conjuncția Jupiter-Neptun a venit în primul rând, cu o atenționare anul trecut pentru începerea de proiecte, afaceri, parteneriate. În continuare, trebuie să ai grijă la accesul fondurilor, la bani, la moșteniri. Fii atent cu cine faci parteneriate, pentru că oamenii pe care te poți baza te pot duce în tot felul de încercări, provocări sau frici. Jupiter în Berbec îți poate oferi curaj.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Conjuncția dintre Jupiter și Neptun te duce în zona relațională. Poți fi critic sau pretențios, dar poate veni și dintr-o doză de nesiguranță. Mai mult, poți să accepți parteneri la care nu te-ai fi gândit vreodată. Sau poate chiar ai cunoscut deja pe cineva. În cuplu, ai grijă de banii puși la comun.

Balanță/Ascendent în Balanță

Cum vrei să îți trăiești viața și care sunt limitele tale legate de muncă? Cât timp liber îți trebuie versus cât vrei să lucrezi? Jupiter-Neptun îți poate oferi și lene și visare, iar ție ți se pare că nu este nimic în neregulă. Te poți gândi mai mult la cum să ai grijă de tine.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Probabil că simți deja o doză de iubire ca în filme! Pentru că Neptun te învăluie și îți dizolvă teama de trădare. O să te arunci în dragoste, iar relația cu copiii va fi una pe placul tău. Se poate dezvolta și zona artistică. Se recomandă să ai grijă cu relațiile toxice și să nu exagerezi cu munca.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Vorbim foarte mult despre liniștea interioară, dar ea nu vine neapărat din partea familiei. Iar tu simți și nevoia să îți găsești refugiul interior. Să nu mai aștepți validarea celorlalți, mai ales când lucrurile nu funcționează. Ai capacitatea să te pui singur pe picioare. Iar apoi, îți poți imagina și casa visurilor, dar și familia. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Deși nu îți vine ușor să îți comunici sentimentele, poți să devii mediator, comunicator. Să îi ajuți pe alții să aibă acces la informație. Vei avea o minte mai visătoare, care îți permite să treci peste toate credințele vechi și tradiționaliste. Această conjuncție îți oferă sprijin dacă vrei să călătorești sau să te muți. Fii mai blând cu tine.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Conjuncția a avut loc în a doua casă, a banilor și a resurselor. În continuare, trebuie să ai multă grijă la partea financiară, pentru că 12 ani de-acum înainte, nu o să mai ai control complet asupra veniturilor tale. O să ai momente cu mulți bani, dar și clipe care te vor îngrijora când te vei gândi la bani. Poți investi, poți pierde sau vei castiga atunci când te aștepți cel mai puțin. Energia banilor contează, iar ei vor veni. Doar că nu trebuie să planifici prea mult totul.

Pești/Ascendent în Pești

Această conjuncție dintre Jupiter și Neptun s-a petrecut în semnul tău. Deci este clar că până în 2035 te vei dizolva de nenumărate pri. Așa că vorbim mai ales despre vindecare, atât a ta, cât și a celorlalți. Când Jupiter este în Casa 1, poate să ia de lângă tine o persoană dragă. De fapt, îți este testată umanitatea. Poți găsi remedii, leacuri sau soluții pentru vindecare.

Îți recomandăm să citești și: CINCI celebrități care s-au născut cu Mercur retrograd în harta natală. Ce le-a adus acest aspect?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel