DCMedia Group tocmai a lansat DCSport.ro, al 11-lea site din trust! Florin Răvdan, primele informații de culise: Toate astea trebuie să ajungă în fața publicului

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
Sursă foto: OpenAI
Sursă foto: OpenAI

Astăzi, 31 octombrie 2023, DCMedia Group se întărește cu al 11-lea site din trust: DCSport.ro! Redactorul-șef este Florin Răvdan. El vine din echipa DCNews.ro și, cu această ocazie, ne-a acordat un scurt interviu despre noul site din familia DCMedia Group. 

Colegii noștri au lansat un nou site de sport, care urmărește să aducă în lumină ultimele senzații din lumea celor care dau totul pentru voi! Fotbal, baschet, înot, box, când e vorba de competiție DCSport.ro acoperă tot.

Puteți accesa DCSport.ro printr-un simplu click AICI! Abonați-vă și veți fi la curent cu ultimele evenimente și știri din lumea sportului. Este nu doar un alt site de sport, ci un nou site de sport, cu o abordare unică a știrilor care vin din această lume a performanței. Prin urmare, nu ratați interviul acordat de Florin Răvdan și nu ezitați să citiți DCSport.ro. Puteți fi alături de noi cu această ocazie specială, prin click-urile de lansare, citind ultimele știri din sport deja publicate de echipa DCSport.ro. 

31 octombrie, zi de mare sărbătoare în trustul DCMedia Group. Sărbătorim al 11-lea site, de sport. Prima întrebare nu poate fi alta decât: De ce sport?

Florin Răvdan, DCSport: ”De ce sport?” e o întrebare foarte bună. Și cred că răspunsul începe în 2002, de la o finală memorabilă de Liga Campionilor. Zinedine Zidane a înscris unul dintre cele mai frumoase goluri din istorie, iar eu am fost absorbit complet. De atunci, am început sa ma uit la fotbal, însă pe parcursul anilor am descoperit și alte sporturi. Am dat de săriturile cu schiuri comentate de Sorin Hobana, am dat de snooker, am descoperit Grand Slam-urile din tenis și viteza de pe circuitele de Formula 1. Și am sperat, mereu, să fac și eu meseria pe care o făceau cei care comentau, atunci, competițiile, care puneau întrebări campionilor, care erau la câțiva metri de cei pe care, ca orice copil, îi consideram idoli. A fost un drum lung, dar am reușit să am ceea ce nu credeam vreodată: răbdare. Și iată că a venit și recompensa.

Vezi și Detaliile neștiute din astrograma lui Edi Iordănescu.

Ai început activitatea în urmă cu patru ani în trustul DC Media Group. La veșnica întrebare ”Unde te vezi peste cinci ani?”, te-ai fi gândit că răspunsul este redactor-șef DCSport?

Florin Răvdan, DCSport: Mi-am dorit încă de la început să avansez în cadrul trustului, iar DC Media Group mi-a dat de înțeles că are încredere în mine când m-a promovat la statutul de redactor șef adjunct după doar câteva luni de activitate. Am scris, de atunci, pe politică, economie, sănătate, astrologie...

Vezi și De ce este iubit fotbalul.

Citește mai multe pe dcnews.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel