De ce ai nevoie pentru o predicție sau o analiză astrologică?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Ce îți trebuie pentru o predicţie astrologică? Află detaliile pe care merită să le cunoști.

Astrologia se bazează pe calcule clare, științifice ale constelațiilor, dar și ale mișcărilor planetare. De aceea, astrologii pot să studieze aceste planete, dar și să fie observatori ai tiparelor care apar de-a lungul a mii de ani.

Stelele sau planetele reprezintă adevărați indicatori ai timpului, așa că ne permit să aflăm și să înțelegem în ce ciclu suntem atunci când o persoană se naște. 

Astrologia nu a fost creată sau dezvoltată de o singură persoană, ci de generațîi întregi de indivizi, pe o perioadă lungă de timp. În acest mod, a devenit credibilă și plină de acuratețe.

În astrologie, totul se bazează pe zodii, planete și constelații. Calculele precise sunt cele care îi fac pe astrologi să facă predicții pentru un anumit semn din zodiac.

De ce ai nevoie pentru o predicție astrologică? Simplu și precis, îți trebuie TREI detalii majore, după cum urmează: data nașterii, ora nașterii, dar și locul nașterii. Citirea hărții natale este precisă și are profunzimea necesară pentru a face predicții cu mai multă acurateţe.

Toate aceste date trebuie să fie corecte. Dacă sunt corecte, poți fi surprins de acuratețea predicțiilor pe care ți le poate face un astrolog. Dar atenție! Dacă există chiar și cea mai mică diferența între ora nașterii sau locația geografică, predicțiile astrologice pot suferi modificări însemnate.

În funcție de ora și locul nașterii tale afli unde este ascendentul, mai exact care este zodia care se află la orizontul estic în momentul nașterii tale. Una este să te naști la București și alta este să te naști în Honolulu. Deci, este nevoie de fus orar, longitudine și latitudine. Ascendentul nu e vizibil doar după 30 de ani, ci chiar din momentul nașterii. El arată modul în care te văd ceilalți și în care înveți să te construiești.

Până în jurul vârstei de 30 de ani, noi funcționăm pe pilot automat, dar pe urmă ne dăm seama de cine suntem(zodia) și de cum ne-am construit (ascendentul), spune astrologul Daniela Simulescu.

Ascendentul este felul în care realizezi masca socială, cum te văd ceilalți, dar și cum alegi să te construiești tu însuți în fața lor. 

Particularitățile oamenilor care au ascendentul în Balanță

Așadar, în cazul în care ai dubii și nu știi dacă o predicție este sau nu precisă, verifică de fiecare dată detaliile despre naștere, care trebuie să fie corecte. Este prima cerință, dar și cea mai importantă.

Majoritatea oamenilor se bazează pe o predicție sau analiză astrologică pentru a lua atât decizii minore, cât și unele majore din viață. Acuratețea astrologiei este dovedită, însă datele pe care le primești depind și de informațiile pe care le oferi. Data viitoare când îți verifici horoscopul, asigură-te că toate informațiile de la nașterea ta sunt corecte.

Astrosens îți recomandă și: Harta Natală sau Semnul Solar? Care are o precizie mai mare?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel