Harta Natală sau Semnul Solar? Care are o precizie mai mare?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Ți-ai citit horoscopul sau harta natală și te-ai întrebat cum de astrologia poate avea atâta acuratețe? Crezi sau nu, stelele pot influența într-un fel sau altul oamenii. Dar ce are o precizie mai mare - harta natală sau semnul solar? Iată ce merită să știi!

Astrologia este știința care se bazează pe calcule științifice ale constelațiilor și mișcărilor planetare. Totodată, ea studiază aceste planete și observă tiparele care apar de-a lungul a sute de ani.

Stelele și planetele nu influențează neapărat lucrurile, dar sunt indicatori ai timpului și ne permit să înțelegem în ce ciclu ne aflăm când se naște cineva.

Motivul pentru care mulți oameni cred în astrologie este că le oferă citiri exacte.

În ce semn se afla Jupiter - Marele Benefic- atunci când te-ai născut? Află reţeta SUCCESULUI tău

Harta natală nu este altceva decât instantaneul cerului în momentul nașterii tale. Descrie poziția tuturor planetelor în diferite semne zodiacale în momentul exact al nașterii tale. Prin urmare, ai o semnătură astrologică unică. Această semnătură schimbă fiecare moment care trece în virtutea timpului și a spațiului.

Așa că, doi oameni din diferite părți ale lumii, dacă sunt născuți în aceeași perioadă de timp, horoscopul lor va diferi în virtutea spațiului. Este ca diferite fusuri orare din diferite țări.

Universul a ales momentul tău de naștere și i-a oferit o semnătură unică, cunoscută sub numele de Harta Nașterii, Harta Natală, sau pur și simplu Horoscopul tău.

În acea perioadă, planetele se mișcau cu viteza respectivă, așa cum fac mereu și brusc, când te-ai născut, s-a notat timpul tău de naștere. A fost pregătită o diagramă și s-au notat pozițiile planetare. 

Soarele și Luna care tranzitau într-un anumit semn zodiacal au devenit astfel semnul tău solar, respectiv semnul Lunii.

Vezi și: Interpretarea Soarelui în harta natală - ce trebuie să știm?

Fiindcă planetele se mișcă întotdeauna, ele creează un impact asupra corpului, minții, sufletului și mediului nostru. Horoscoapele pe care le citim se bazează pe aceste mișcări ale planetelor la o anumită dată și oră. 

Practic, indiferent dacă obții o lectură personală, un horoscop, o lectură a hărţii natale - totul se bazează pe planete, constelații și zodii.

Aceste calcule ajută astrologii să facă predicţii de evenimente pentru tine. Indiferent dacă este o promisiune generală sau doar o sincronizare a evenimentelor și asta face ca astrologia să fie precisă.

Când vine vorba de astrologie, indiferent dacă este vorba de o hartă natală sau de un semn solar, ambele sunt exacte. Cu toate acestea, citirea hărții natale este mai precisă, deoarece are profunzimea necesară pentru a face predicții cu mai multă acurateţe.

Pe de altă parte, Semnul Solar este același pentru tine și pentru oamenii născuți în aceeași perioadă, când Soarele tranzita semnul respectiv. Așadar, este posibil să ai multe lucruri care îți afectează viața, nu doar predicțiile bazate pe Soare. 

Poți spune, de asemenea, că predicțiile bazate pe semnul tău solar sunt o estimare sau o consultație rapidă către tranzitele care îți afectează viața, dar horoscopul hărţii natale este un horoscop personalizat, bazat pe pozițiile tale planetare și comparația planetelor în tranzit faţă de pe planetele din harta natală.

Astrosens îți recomandă și: Ce este astrologia și cum funcționează? Detalii UNICE de care să ții cont

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel