De ce iubim femeile zodiacului. Ce spun Luna și Venus despre feminitatea fiecărei zodii?

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Diverse

Femeile zodiacului au trăsăturile lor unice. Înainte de a începe să citești acest articol, verifică unde ai Luna sau Venus în harta natală pentru a afla mai multe informații despre tine, despre feminitatea ta, dar și despre felul în care iubești. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

„prințesa războinică”

Se spune că sunt mai independente, mai focoase. Femeia Berbec se îndrăgostește repede, dar îi și trece repede. Fiind foarte curajoasă, are mare nevoie să facă și ceva profesional. Nu o să fie supusă.

Ca femeie cu Luna în Berbec, tot timpul ai o energie inerioară fantastică. Ai avut o mamă luptătoare, energică. vrei mereu să faci lucruri, să fii pe primul loc.

Femeile cu Venus în Berbec sunt precum niște prințese războinice, ele se duc și cuceresc. Însă atenție, s-ar putea să își piardă repede interesul odată ce te-au cucerit. De aceea trebuie să le menții mereu interesul.

Taur/ Ascendent în Taur

„dragostea trece prin stomac”

Mai conservatoare, mai liniștite, simt nevoia de a nu fi grăbite, de a avea o oarecare stabilitate și de a ști ce anume urmează. La serviciu sunt foarte devotate, liniștite.

Femeile cu Luna în Taur au nevoie de siguranță emoțională și financiară.

Femilor cu Venus în Taur, le plac legăturile de lungă durată. Au simț artistic, estetic. Nu se dezvăluie repede, nu se lasă ușor cucerite.  Sunt foarte romantice, apreciază o cină fină. Au acest simț al materialului, nu sunt neapărat materialiste, ci pur și simplu au nevoie de mai multă siguranță. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

„wikipedia umblătoare”

Femeile din Gemeni au nevoie de multă informație, sunt foarte curioase, vorbesc cu multă lume, se implică în foarte multe evenimente, vorbesc foarte mult.

Femeile cu Luna în Gemeni vor trăi în cărți, orice li se va întâmpla, ele vor dori să fie informate cu privire la aceste lucururi, au nevoie de detalii. 

Ca să cucerești o femeie cu Venus în Gemeni trebuie să vii cu o replică genială. Au capacitatea de a se adapta foarte ușor.

Rac/ Ascendent în Rac

„mămica tuturor”

Femeia rac este femeia clasică, soție, mamă, soră, prietenă. Are o mare nevoie de siguranță.

Femeia cu Luna în Rac au nevoie de o legătură cu mama foarte puternică. Femeilor cu Luna în Rac, dacă nu au avut o relație armonioasă cu mama, le va fi mai greu să se dezvolte. Au nevoie de multe îmbrățișări, au tendința de a fi „mămica tuturor”.

Femeile cu Venus în Rac au nevoie să fie protejate. Au tendința de a se duce către bărbați cu diferență de vârstă. Sunt clasice, diafane, atractive în felul lor unic.

Leu/ Ascendent în Leu

„Regina care spune: ești orb dacă nu vezi cât sunt de valoroasă”.

Femeile Leu sunt prea arogante, vanitoase, prea actrițe, prea dramatice, prea prea prea. Leoaicele au foarte multă încredere în ele strălucesc, dramatizează, trebuie să iasă mereu în față și să câștige respectul celorlalți. 

Femeile cu Luna în Leu au nevoie de competiție. Sunt generoase, creative, vor să fie gazda perfectă.

Femeile cu Venus în Leu vor să se aranjeze, nu pot trece neobservate. Trebuie să le cumperi cadouri, să le lauzi.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

„cu matematica înainte”

Fecioarele sunt foarte muncitoare, au o nevoie mare de apropiere, faptul că sunt pudice, rezervate e o chestiune de mască, în intimitate se vor dezvălui a fi cu adevărat uluitoare. 

Femeile care au Luna în Fecioară, calculează totul matematic, au mereu nevoia de ordine, organizare, logică. Totodată, pot fi considerate a fi prea reci, prea calculate.

Femeile cu Venus în Fecioară iubesc zona practică a vieții, sunt foarte atente la detalii și vor munci cot la cot cu bărbatul lor pentru a avea o casă așa cum își doresc, pentru a construi un viitor pe placul lor.

Balanță/ Ascendent în Balanță

„artă și armonie”

Au mare nevoie de diplomație, echilibru, și mare nevoie de relație. Nu vor să stea singure, nu le place să stea singure.

Când ai Luna în balanță, ai un interior frumos și vrei ca și ce e în exterior să fie armonios.

Chiar dacă ai o zodie mai puternică, Scorpion, de exemplu, ca femeie cu Luna în Balanță reușești să îmbraci violența și agresivitatea în alte haine. O femeie cu Luna în Balanță are nevoie de aprobare, de liniște, va întreba mereu dacă e totul bine.

Cu Venus în Balanță avem feminitatea clasică, cum se îmbracă, cum se machiază, cum se coafează, această femeie este un exemplu. E o plăcere să le vezi pe nativele cu Venus în Balanță. Au un simț artistic bine dezvoltat. Visează foarte mult. Un secret despre această femeie ar fi că va iubi doar dacă îi spune cineva că o iubește.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

„Scorpionii iubesc cu pompierii”

Femeile cu Luna în Scorpion vin cu un tipar emoțional pasiv-agresiv, cu siguranță că relația cu mama nu a fost una prea bună.

Femeia cu Luna în Scorpion trăiește totul mult prea extrem. Nu e foarte sănătos acest mod. Are perseverență, determinare.

Cu Venus în Scorpion – posesivitate, gelozie, suspiciune, manipulare, frică mare de trădare. Ele iubesc ca eroinele din marile romane: l-a cucerit, apoi nu l-a mai vrut. Dezvoltă atașamente puternice, sunt răzbunătoare. Orice durere e resimțită la nivel dublu. Nu ai viață liniștită cu această femeie, totul e obsesie.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

„libertate, dreptate și studii”

Săgetătoarele sunt cu dreptatea, să fie corecte, să fie fair-play, să fie cât mai bine pregătite din punct de vedere intelectual. Au o nevoia aceasta de a-și autodepăși limitele.

Femeia cu Luna în Săgetător vrea să studieze toată viața, tot timpul ea va studia, va călători, se va ruga, interesul ei e să fie liberă, să nu aibă limite, să nu stagneze.

Femeia cu Venus în Săgetător dansează, râde. Nu o ține mult acasă. E foarte ambițioasă. Îi plac evenimentele, tot ce ține de cinema, teatru, film. 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

„zid de gheață”

Femeile Capricorn sunt serioase ca un „zid de gheață”. Sunt considerate ca fiind puțin oportuniste. Sunt foarte ambițioase.

Dacă are Luna în Capricorn, această femeie nu are acces la emoțiile sale, are o problemă cu femeile din jurul ei din cauza faptului că mama mereu o compara cu celelalte. E foarte ambițioasă, este foarte serioasă, muncitoare, curajoasă. Nu a avut atașamentul necesar, ea trebuie să demonstreze.

Cu Venus în Capricorn această femeie va iubi mereu o persoană realizată, o persoană cu diferență de vârstă. E atrasă de bărbații independenți și care o inspiră. Vrea să organizeze, vrea să conducă. Este cea mai serioasă.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

„oaia neagră a familiei”

Au nevoie de libertate, să fie lăsate să fie oaia neagră a familie, rebele, excentrice, tânjesc după independența pe care alte femei nu o doresc. Au mare nevoie de indepedență.

Femeile cu Luna în Vărsător sunt extrem de amuzante, fac haz de necaz, sunt mereu pregătite de schimbare. Lumea le acuză că sunt zăpăcite, însă sunt prietenoase, sociabile, umanitare.

Femeia cu Venus în Vărsător, se îmbracă ciudat, se vopsește verde în cap, este ieșită din comun, refuză să facă ce face toată lumea. Voluntariat, călătorii, prieteni, filosofie.

Pești/ Ascendent în Pești

„un ocean al visării”

Sensibile, vulnerabile, visează fără limite, au în suflet un ocean al visării plin de stări și emoții. 

Femeia cu Luna în Pești, cea mai „prăpăstioasă” din tot zodiacul, lumea ei interioară e precum într-o poveste de iubire. Cu Luna în Pești, ea pe dinăuntru devine anxioasă, are o frică de abandon. Dulce, inocentă, dar foarte temătoare, sensibilă.

Femeile cu Venus în Pești sunt cele care vor să vindece, să salveze pe cineva, creează un soi de dependență, îl iubește, se pierde în persoana respectivă.

Articol inspirat din interviul astrologului Daniela Simulescu pentru Spectacola.

Ai citit și despre bărbații zodiacului? De ce anume au nevoie pentru o relație fericită?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel