De ce nativii Fecioară sunt UIMITORI! PATRU calități și un defect

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse

Începe sezonul Fecioarei, mai precis, Soarele intră în semnul Fecioarei. Astrologul Daniela Simulescu aseamănă energia acestei Zodii cu un contabil: analitic, pragmatic, calculat. Pe de altă parte, poate fi și exigentă sau pretențios. Să vedem de ce sunt Fecioarele pur și simplu uimitoare!

1. Semne minunate de pământ

Fecioarele sunt sensibile și mereu în conexiune cu natura, având în vedere că sunt semne de Pământ. Semnele de pământ sunt practice, stabile și cu picioarele pe pământ. Acești oameni sunt foarte muncitori și prețuiesc stabilitatea și securitatea în toate domeniile vieții lor. Energia lor solidă le permite să abordeze obiective și planuri pe termen lung, unde celorlalte semne le-ar lipsi perseverența. Ca manageri naturali și constructori, ei creează structuri în viața lor și în societate, care au un impact important. Cu toate acestea, fiind elementul care se mișcă cel mai lent, ele sunt cele mai rezistente la schimbare. Oamenii cu o cantitate semnificativă de pământ în hărțile lor natale sunt de obicei orientați spre afaceri sau financiar și înfloresc în industriile bazate pe rezultate. Acești oameni obţin adesea succes deoarece știu să îşi urmeze obiectivele metodic.

2. Sunt prieteni fantastici

Pe Fecioare te poți baza, sunt prieteni fantastici, însă se prea poate să nu facă asta doar din prietenie, ci mai ales pentru că sunt creați să rezolve probleme. Fecioarele vor dori mereu să înlăture orice imperfecțiune din ei și din viața lor, ceea ce înseamnă că vor face tot ce depinde de ele ca să se ofere ca prietenul perfect. E posibil ca oferind prea mult să nu primească la fel și să sfârșească prin a fi rănite. 

3. Au o minte uimitoare

Au o minte extrem de organizată, sunt punctuale, foarte atente la detalii. Au o memorie bună, știu să facă calcule, sunt extrem de buni la matematică și foarte practici. Deseori reușesc să facă față unor situații complicate, mai mult, reușesc să le dezlege cu ușurință pentru că mintea lor este orientată către a rezolva problemele. 

4. Sunt foarte ordonați

Fiind perfecționiști, aceștia sunt foarte ordonați. Or să își păstreze atât hainele, cât și biroul sau programul în perfectă ordine și disciplină

5. Perfect de imperfecți

Fecioara obsedată de muncă și de perfecțiune suferă, de fapt, de un imens complex de inferioritate. Trauma sa vine din propriile așteptări față de propria persoană. Este vorba aici despre nesiguranță, despre tremurul interior care o face să muncească de zece ori mai mult decât ceilalți. În același timp, Fecioara își interzice intimitatea de multe ori, de aici rezultând multe frustrări. 

„Soarele îmbracă hainele Fecioarei”, disciplină, organizare, perfecțiune. 23 august-23 septembrie, previziuni pentru toate Zodiile. VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel