De ce nu ai bani? „Trauma banilor”. Diferența dintre abundență și prosperitate

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

Este extrem de important să înțelegem că la fel ca orice altceva, banii nu sunt doar o monedă de schimb, ci sunt energie. Iar dacă în această energie noi amestecăm durere, furie și tristețe, atunci suntem marcați de ceea ce se numește „trauma banilor” și ne face să rămânem la un stadiu al blocajelor. Detalii mai jos. 

Arta de a face bani se leagă de mai multe aspecte. De multe ori ne simțim nefericiți în legătură cu asta și aceste sentimente ale noastre ajung să ne tragă într-un cerc vicios. 

Richard Rudd, autorul celebrei lucrări numite „Cheile genelor” spune într-un interviu acordat gazdei canalului de YouTube Blu că înainte de orice, trebuie să ținem cont de diferența dintre prosperitate și abundență sau bogăție. „Există o diferență între a acumula bogăție, iar bogăția este ceea ce îți poate îngreuna sau complica viața, căci prosperitatea nu este despre a acumula, ci despre energia curgerii banilor, despre felul în care circulă banii”. Așadar, prosperitatea nu vorbește doar despre bani, ci despre toate sectoarele vieții noastre: despre sănătate, viață de familie, relații și așa mai departe. Fără prosperitate poți găsi succesul, însă e foarte dificil să îți găsești împlinirea, o să te simți gol pe dinăuntru. 

Când vorbim despre bani ajungem să ne lovim de niște traume și ne dăm seama că încă este un subiect tabu. Chiar dacă ești super-spiritual în zilele noastre, când vorbești despre bani, ai tendința să te oprești puțin, să te blochezi sau din contră, să te aprinzi repede, spune Richard Rudd. Relația pe care o avem cu banii este marcată de nedreptate de multe ori, ni se pare că nu primim ceea ce merităm.

Să presupunem că avem un serviciu mai prost plătit, de fiecare dată când vom primi salariu, în loc să îl primim cu o doză de recunoștință și să îl lăsăm să circule sau să facem în așa fel încât să schimbăm ceva, îl primim cu furie, cu durere și imprimăm acea energie a banilor care ajung într-un ciclu al negativității. Nedreptatea, vina, rușinea, toate acestea legate de bani de bani și sunt interconectate. Trauma și banii sunt într-o conexiune strânsă, iar firele lor sunt încâlcite.

Poate că ar trebui înainte să te întrebi de ce nu ai bani, ce anume simți legat de aceștia? Simți că ai pierdut bani înainte? Regreți anumite „mișcări greșite” pe care le-ai făcut legate de bani? Te simți vinovat când primești bani pentru serviciile tale? Crezi că banii sunt „ochiul dracului”? Poate că așa îți vei răspunde singur la întrebarea „de ce nu am bani?”.

Totodată, întreabă-te referitori la banii care vin în viața ta, ce încărcătură au? Sunt bani acoperiți de resentimente, pe care îi iei prin procese, judecată, etc? Banii vin cu o încărcătură energetică pe care bine ar fi să încercăm să o purificăm și să o vindecăm pentru că banii se manifestă chiar în fața noastră în felul în care noi suntem și aduc și o învățătură, este o lecție care vine prin ei deoarece fiecare situație diferită are și un dar în interiorul ei.                                                                 

sursă: canalul de YouTube Blu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel