De ce nu ești încă într-o relație? Cum să faci să îți găsești jumătatea? SFATURI de pus la INIMĂ

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage

Sunt multe de spus aici, însă avem o listă cu o serie de sfaturi care s-ar putea să te ajute în caz că vrei să îți găsești jumătatea și nu știi cum.

Sunt atât de multe de spus aici, însă avem câteva idei care se pot transforma în puncte de plecare.

1. Ai răbdare. Privește altfel.

Există cineva acolo și pentru tine, mai ales dacă îți dorești asta din suflet. Există posibilitatea să găsești pe cineva chiar azi, dar să nu îl vezi. Neșansa face ca două inimi puse față în față să nu se vadă niciodată. Și asta pentru că nu privești cu ochii inimii. Ai deja un portret robot în mintea ta, cauți tot felul de detalii fizice, ai un standard impus de societate deja pregătit și atunci când vezi pe cineva, imediat îl așezi pe acel șablon și dacă nu se potrivește, nu îi dai nici măcar o șansă. S-ar putea să fii surprins ce persoane minunate te înconjoară. Privește și altfel!

2. Echilibrează-ți standardele!

Sunt în jurul tău multe persoane pregătite pentru o relație, dar nu le poți vedea, nu ți se par bune pentru tine. Fie că ai standardele prea înalte, fie te subestimezi, fie ai deja ideea unei persoane „perfecte” în cap. Acel ideal care să te ducă la „fericiți până la adânci bătrâneți”. Lasă măcar pentru o săptămână standardele alea acasă și ieși pe stradă eliberat de prejudecăți.

3. Nu există relația perfectă, nu există partenerul perfect!

Întreabă-te serios dacă ești dispus să accepți persoana de lângă tine cu toate defectele sale, dacă ești dispus să ajungi chiar să îi iubești defectele, să fii capabil de dăruire în relația respectivă. Să poți să dai tot cu toate riscurile asumate.

4. Iubește-te pe tine întâi și întâi!

Ca să iubești pe cineva, trebuie să te iubești pe tine mai întâi. Să te iubești, să te accepți. Cum vrei tu să te placă alții dacă tu nu te placi?

click aici pentru a afla mai multe despre cum să te iubești și să te accepți.

5. Până la urmă, ai curaj, încearcă!

Nu te opri! Încearcă, experimentează, iubește! E cel mai frumos sentiment din lume!

citește aici despre tranzitul lui Venus în Berbec până pe 28 mai și vezi cum va fi iubirea!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel