Deschiderea minții: învățarea și educația devin ESENȚIALE pentru Leu, cu Nodul Sud în Balanță

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Nodul Sud va fi în Balanță, până în ianuarie 2025. Ce reprezintă acest lucru pentru nativii Leu?

Daca ești născut în zodia Leu sau ai ascendent în Leu, aceste previziuni valabile până în luna ianuarie a anului 2025 sunt pentru tine.

La 12 iulie 2023, Nodurile Lunare au trecut de pe axa Taur-Scorpion pe cea Berbec-Balanță, unde vor rămâne până în ianuarie 2025.

O mică mențiune: discutăm despre mişcarea medie a Nodurilor, nu cea reală.

Din decembrie 2021, cei cu marcaj fix (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) au avut parte de ele. Ei bine, din 12 iulie, cei cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) au primit ștafeta.

Ce vrea Balanța? Echilibru. Dar Nodul Sud ce aduce? Dezechilibru.

De ce iubim nativii Leu? Detalii unice despre personalitatea lor!

Previziuni pentru Leu/Ascendent în Leu

La tine, Nodul Sud se află în Casa a 3-a, iar Nodul Nord în Casa a 9-a.

A treia Casă guvernează toate formele de comunicare — vorbirea, gândirea, gadgeturile și dispozitivele (telefoane mobile, mesagerie instant etc.). Aceasta acoperă, de asemenea, frați, cartiere, călătorii locale, biblioteci, școli, profesori și afaceri comunitare.

Călătorii, expansiune, inspirație, filozofie - Casa a IX-a se referă la toate lucrurile în evoluția personală. Această Casă reprezintă călătoria, atât literal, cât și metaforic.

Cumva, nu o să mai fii singurul care va vorbi într-o cameră sau nu o să mai fii singura persoană care le știe pe toate. Nu mai ai soluții la absolut orice. 

Și cu Nodul Nord în Casa a 9-a, în loc să îți ceri drepturile și să te superi pe ceilalți, te gândești la cum ai putea să începi tu o nouă școală. Ca să nu fie alții mai deștepți decât tine. Acest Nod Nord te învață că sunt alții care știu lucrurile mai bine decât o faci tu și nu este de ajuns să citești o carte ca să-i depășești.

De fapt, pentru tine, până în anul 2025, învățarea și educația la nivel abstract devin foarte importante. Deci, nu doar la nivel practic.

Reține că nu poți fi specialist într-un domeniu dacă tratezi superficial lucrurile sau anumite subiecte. 

Cu Nodul Sud în Casa a 3-a, pot să apară multe evenimente în legătură cu oamenii cei mai apropiați, fie că vorbim despre vecini, rude, verișori sau prieteni. Apare un dezechilibru acolo.

Nodul Nord în Casa a 9-a te îndeamnă să studiezi, să călătorești, să fii mai spiritual.

Ai în vedere și acest articol: Familie versus carieră. Racul va naviga printre compromisuri până în 2025, cu Nodul Sud în Balanță

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel