Familie versus carieră. Racul va naviga printre compromisuri până în 2025, cu Nodul Sud în Balanță

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Iată previziunile pentru Rac și cei cu ascendent în Rac!

Cum îi influențează Nodul Sud în Balanță pe cei născuți în zodia Rac? Iată previziunile, valabile până în ianuarie 2025!

În iulie anul trecut, Nodurile Lunare au trecut de pe axa Taur-Scorpion pe cea Berbec-Balanță, unde vor rămâne până la început de 2025.

Nativii cu marcaj cardinal de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn au primit ștafeta, pe care o vor avea până la finalul lunii ianuarie din 2025. 

Cum Nodul Sud se află acum în Balanță, acest fapt ne obligă să găsim și să păstram un echilibru în relațiile noastre, dar doar după ce ne construim propria identitate.

Nodul Nord este sensul pe care îl avem în viață, deși astrologul Daniela Simulescu ne spunea să ne gândim la Nodul Sud ca fiind cel mai important în harta natală, fiindcă reprezintă tot ceea ce preluăm din spate, de la ai noștri.

Ce este important, în acest caz? Să învățam cum să echilibrăm aceste Noduri.

Previziuni pentru Rac/Ascendent în Rac

La tine, Nodul Sud se află în Casa a 4-a, unde va sta până în ianuarie 2025. Aceasta este casa familiei. Din acest motiv, ar putea apărea dezechilibre în această zonă a vieții tale.

Casa a patra este condusă de Rac și se află în partea de jos a roții zodiacului. Guvernează fundamentul tuturor lucrurilor și include casa ta, securitatea de bază, intimitatea și părinții - în special mama ta, dar și copiii, îngrijirea, propriile abilități de mamă sau de părinte.

Relațiile cu membrii familiei, frații, verii și părinții ar putea avea de suferit din cauza acestor influențe ale Nodului Sud. Și, desigur, te vei simți afectat de aceste schimbări, fiindcă este dificil să satisfaci pe toată lumea, iar acest lucru poate duce la un sacrificiu personal considerabil.

Cu toate acestea, Nodul Nord în Casa a 10-a sugerează că rolul tău în societate nu trebuie să fie acela de a te fragmenta, pentru a-i satisface pe toți membrii familiei. Este important să îți găsești un scop și să devii o autoritate într-un anumit domeniu, mai ales pe plan profesional.

Cum îi influențează Nodul Sud în Balanță pe cei născuți în zodia Berbec? Previziuni valabile până în ianuarie 2025

Nu este deloc util să încerci să mulțumești pe toată lumea din familie. Deși ai putea avea senzația că nu ești apreciat de ceilalți, s-ar putea să descoperi că, de fapt, nu îți apreciezi propria valoare.

Chiar dacă te străduiești să îi mulțumești pe toți în cadrul familial până în 2025, s-ar putea să nu reușești. În schimb, orientându-te către dezvoltarea profesională, s-ar putea să începi să acorzi mai puțină importanță lucrurilor care se întâmplă acasă.

Având în vedere că Nodurile Nord sunt pe semnele cardinale, această schimbare va afecta în mod direct evoluția ta personală.

Citește și: Armonizarea vieții profesionale și personale. Cum sunt influențați Taurii de Nodul Sud în Balanță, până în 2025?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel