Despărțiri, Divorțuri, Retrageri cu Luna Plină în Balanță de pe 16 aprilie

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
sursă foto: pexels.com
EXCLUSIV
sursă foto: pexels.com

Spre deosebire de Luna Nouă, Luna Plină aduce în viața noastră mai multe evenimente, căci ea subliniază încheierea unui ciclu și vine să vadă dacă am construit în mod autentic. Avem în seara de 16 aprilie 2022 Lună Plină în Balanță.

 

Luna Plină este mai bogată în evenimente decât Luna Nouă, ea poate aduce oameni noi în viața noastră sau poate să ne facă să lăsăm oameni în urmă. Luna Plină din Balanță de pe 16 aprilie va avea un efect mai mare asupra celor cu marcaj de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn (în special celor din ultimele grade – 25-30).

Acest eveniment va fi resimțit, însă, cel mai puternic de către Raci. Vorbim mult despre emoții, despre tot ceea ce avem pe dinăuntru și ceea ce vom fi forțați să aducem la suprafață și asta pentru că Soarele și Luna fac un careu cu Pluto din Capricorn, iar lui Pluto asta îi place cel mai mult, să dezgroape sentimente, emoții, lucruri care ne dor.

Dacă Soarele care este în Berbec își dorește să fie el cel care ia deciziile, în timp ce Luna, fiind în Balanță, vrea să aplaneze confllictele, Pluto este cel care scoate aceste tendințe și le împinge spre extreme creând o doză de tensiune dureroasă.

Această Lună Plină o să aducă, așadar, despărțiri, divorțuri, retrageri, însă acestea vor fi dublate de o doză de lașitate, de neasumare. Ideal ar fi dacă am putea să ne prindem de mâna curajului și să luăm decizia de a ne rupe dacă este cazul să ne rupem. Dacă știm că nu mai merge, să folosim în beneficiul nostru această energie distructivă amplificată și de ascendentul în Scorpion.

Divorțați, plecați, alegeți ce este mai bine pentru voi, cereți-vă drepturile în cazul unui partaj, spuneți ce nu vă convine la muncă. Este în regulă să dați vina pe astre de data aceasta, spuneți că Luna Plină vă afectează și de aceea trebuie să faceți asta.

E bine să știți că acest eveniment astrologic aduce și foarte multă furie, însă ea poate fi vărsată în sport, acțiune, ceva care să vă țină ocupați. Nu lăsați drama să vă acapareze, căci nu vă folosește la nimic să vă victimizați. Pluto se simte bine când se „scaldă” în furie.

Să ne menținem ocupați, astfel nu vom fi tentați să ne amestecăm în relațiile celorlalți din dorința de a le vindeca pe ale noastre. Nu este cazul să ne implicăm.

Dacă vom accepta faptul că nu avem putere, că nu avem control, că unele lucruri sunt menite să se întâmple, atunci ne va fi bine. Dacă facem pace cu noi înșine nu vom resimți în mod negativ acest eveniment.

Astrologul Daniela Simulescu ne recomandă să ne priască deciziile luate și să avem curajul de a merge mai departe.

Este și o perioadă confuză în care bine ar fi să nu ne lăsăm păcăliți de ce vedem în jurul nostru după cum putem citi aici.  

Urmăriți mai jos înregistrarea întregii emisiuni.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel