DETOX eficient? Încearcă rețeta nutriționistului Mihaela Bilic. Cel mai eficient preparat

astrosens Team | Dată: 08 aug 2021, 11:58 | Categorie: Practic
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Medicul nutriționist Mihaela Bilic ne spune care este cel mai eficient preparat atunci când îți dorești o cură de Detox sau atunci când simți că organismul tău are nevoie de o schimbare. 

”Varza nouă cu mărar, cel mai eficient preparat Detox. Nu știți cum să faceți o cură Detox în vremuri de izolare și carantină sanitară? “Abuzați” de varza nouă și de mărar - rezultate garantate! Varza este leguma campioană când vine vorba de siluetă și efect depurativ.

Beneficiile maxime se obțin prin consumul de varză proaspătă însă și dacă este fiartă în puțină apă, tot are avantaje- nu provoacă balonare și e mai ușor de digerat.

Ajutor în diferite afecțiuni 

Datorită efectului ei antiinflamator, varza poate ameliora orice afecțiune: ulcer, mastite, inflamații articulare, acnee, migrene, retenție de apă, constipație.

La asta se adaugă creșterea imunității și scăderea nivelului de homocisteină, un marker de risc cardiovascular. Dincolo de conținutul în nutrienti, varza este un reputat agent de detoxifiere pentru că stimulează producția de enzime hepatice și neutralizează nitrosaminele (compuși toxici din ficat).

Beneficiul mărarului 

Asociați varza cu mărar, care este “celebru” pentru efectul de ameliorare al celulitei și veți obține un produs ce poate fi consumat fără limite, atât pentru Detox, cât și în cura de slăbire”, a declarat medicul nutriționist Mihaela Bilic pe pagina sa de Instagram. 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

T&[email protected] Varza nouă cu mărar, cel mai eficient preparat Detox???? Nu știți cum să faceți o cură Detox în vremuri de izolare și carantină sanitară? “Abuzați” de varza nouă și de mărar- rezultate garantate!???? Varza este leguma campioană când vine vorba de siluetă și efect depurativ. Beneficiile maxime se obțin prin consumul de varză proaspătă însă și dacă este fiartă în puțină apă, tot are avantaje- nu provoacă balonare și e mai ușor de digerat.  Datorită efectului ei antiinflamator, varza poate ameliora orice afecțiune: ulcer, mastite, inflamații articulare, acnee, migrene, retenție de apă, constipație. La asta se adaugă creșterea imunității și scăderea nivelului de homocisteină, un marker de risc cardiovascular❤️ Dincolo de conținutul în nutrienti, varza este un reputat agent de detoxifiere pentru că stimulează producția de enzime hepatice și neutralizează nitrosaminele (compuși toxici din ficat). Asociați varza cu mărar, care este “celebru” pentru efectul de ameliorare al celulitei și veți obține un produs ce poate fi consumat fără limite, atât pentru Detox, cât și în cura de slăbire????

O postare distribuită de Mihaela Bilic (@doctorbilic) peApr 30, 2020 la 9:08 PDT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play