Dezamăgirea lui Mihai Trăistariu în legătură cu prestația României la Eurovision: "Nu e o piesă de concurs!"

Autorul articolului: Astrosens Team | Dată: 12 mai 2023, 14:51 | Categorie: Social
Sursa foto: pagina personală de Facebook a lui Mihai Traistariu
Sursa foto: pagina personală de Facebook a lui Mihai Traistariu

Într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, artistul Mihai Trăistariu a dezvăluit opiniile sale cu privire la performanța României din semifinala Eurovision.

Într-o discuție pe îndelete, colegii de la Spectacola l-au întrebat pe Mihai Trăistariu  despre capacitatea tânărului de 18 ani, Andrei Theodor în cadrul Eurovision, iar răspunsul nu a întârziat să apară:

„Nu am o problemă că-i copil, că e tânăr, am învinuit puțin TVR-ul că l-au lăsat pe el să-și conceapă show-ul, că n-au contribuit cu nimic și că l-au lăsat să aleagă piesa asta, nu e ce trebuie (n.r. piesa), nu e o piesă de concurs.

O piesă de concurs înseamnă ori să vii cu o voce colosală de rupi gura târgului, ori vii cu o melodie de-ți rămâne în cap, ori faci un show cu OZN-uri, trebuie să iei ochii cumva pentru că se luptă 43 de țări, fiecare își trimite vedete, nu ca la noi, copii necunoscuți.

Adică totuși, trebuie să avem un pic grijă ce trimitem. Dacă vedeam că avem ceva mai bun, trimitem ceva mai bun. Aici a ieșit puțin la plesneală.

Deci, acest Theodor Andrei, pe care-l știu de mic, l-am jurizat, el a mers la concursuri, la festivaluri, eu eram prin jurii, el e foarte bun ca artist, are o voce foarte bună, e interesant, dar piesa asta nu era de competiție și nicidecum pentru un concurs de o asemenea anvergură internațională.

Aici e problema. S-a greșit melodia, s-a trimis aiurea”, a transmis cântărețul, pentru Spectacola.

Vezi articolul complet pe Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play


DC Media Group Audience