Disconfort și inadaptare pentru CINCI zodii în următoarele zile. Pe ce se pot baza?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Sezonul Peștilor se apropie de final. Totuși, sunt câteva semne din zodiac care se pot confrunta cu unele lipsuri în zilele care urmează.

Până pe 20 martie, Soarele va fi în continuare în ultimul semn din zodiac, cel al Peștilor. De la această dată, vom vorbi despre Echinocțiul de primăvară, când Soarele trece în primul semn, cel al Berbecului.

Fiindcă ne aflăm încă în sezonul Peștilor, nu este greu de înțeles de ce suntem mai sensibili, mai fricoși sau mai influențabili decât de obicei. Să nu uitam că și Saturn este în același semn.

Pentru câteva zodii din horoscop, acest tumult poate să continue.

Iată care sunt și ce trebuie să aibă în vedere.

BERBEC

Berbecii sunt primi vizați, cel puțin până Soarele va poposi în semnul lor. Pe scurt, mai ai câteva zile în care vei observa că nu ești în cea mai bună stare a ta. Simți o nevoie acută de leneveală, de hibernare și nu prea ai chef să interacționezi așa mult cu cei din jur. Dacă s-ar putea, ai vrea să te ascunzi. Dar poți folosi în continuare acest tranzit ca să reflectezi asupra trecutului și să înveți ceva bun din experiențele pe care le-ai trăit. Renunță și la excesul de zel.

Ce aduce Venus în Pești pentru fiecare zodie/ascendent până pe 6 aprilie

LEU

Te vei simți extrem de vulnerabil și permanent îngrijorat în aceste zile. Dar nu este nimic rău în această stare. De fapt, ceastă intensitate emoțională poate fi folosită pentru a te apropia mai mult de cei dragi. Relația ta de cuplu s-ar putea intensifica și poți avea parte de momentele mult dorite de intimitate, alături de partenerul tău. Totuși, trebuie să fii atent! Dacă ești în căutarea unei relații noi, ar fi bine să mai aștepți. Există riscul să te îndrăgostești prea ușor de persoane care ar putea să nu merite.

Aritmia cardiacă: mit și realitate

BALANŢĂ

Sănătatea și starea ta de bine vor fi prioritățile principale. Orice durere sau simptom pe care le resimți merită atenție. Ascultă-ți corpul, odihnește-te mai mult și apelează la specialiști, dacă este necesar. Orice schimbare pozitivă pe care o faci are potențialul de a deveni un obicei de durată. Cu timpul, vei realiza că efortul a meritat. Îți sugerăm să îți ajustezi stilul de viață.

VĂRSĂTOR

Cu Soarele încă în Casa a doua, a resurselor, și cu Saturn în această zonă, este recomandat să devii mai conștient de obiceiurile tale legate de gestionarea resurselor. Va trebui să înveți să apreciezi cu adevărat banii și să eviți cheltuielile inutile. Până pe 20 martie, acordă mai multă atenție stabilității tale financiare.

PEŞTI

Încă ești sărbătorit, așa că îți urăm un sincer "La mulți ani", daca ziua ta de naștere urmează. Totuși, Saturn te îndeamnă să te maturizezi, indiferent de vârstă. Tot ce îți pui în minte acum, o să fie de durată. Dar nimic nu vine ușor, așa că ai nevoie de multă răbdare.

Poți să vezi și: AJUTOR de la astre pentru patru zodii. Pot vedea crizele ca pe oportunități de transformare și creștere

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel