Echinocțiul de toamnă 2022, România, încotro? Daniela Simulescu aduce previziuni importante

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop
EXCLUSIV

Din punct de vedere astronomic, trecerea la anotimpul toamnă are loc odată cu echinocţiul de toamnă, moment în care ziua este egală cu noaptea în orice loc de pe Pământ. Ce reprezintă echinocţiul de toamnă din punct de vedere astrologic pentru România şi pentru noi? Ne explică astrologul Daniela Simulescu. 

De obicei, când vorbim de un echinocţiu, vorbim foarte mult de acel eveniment din punctul de vedere al astrogramei unei ţări, în acest caz pentru România. Ce facem? Luăm momentul când se întâmplă, adică 23 septembrie și adăugăm ora și locul: Bucureşti. Ne raportăm la capitala ţării respective. Echinocţiul contează foarte mult pentru ţară", a explicat Daniela Simulescu.

Așadar, aceste previziuni sunt precum o direcție, o privire către viitor, pentru cei care stau în România, mai mult, sunt precum o serie de trăsături ale finalului anului, din punct de vedere astrologic, în țara noastră. 

În astrograma momentului, avem intrarea Soarelui în Balanță și mutarea lui Mercur retrograd din semn de aer în semn de pământ, mai precis din Balanță, în Fecioară. Acest lucru poate însemna că până la următorul solstițiu ne vom ocupa de situații mai vechi, vom relua anumite probleme care fuseseră în atenția noastră. Cu Soarele în casa a 2-a lângă Mercur retrograd, până la finalul lui decembrie 2022 vom vedea că la nivel național s-au cheltuit bani aiurea. 

Se vor readuce în prim-plan anumite negocieri, o conjuncție Soare-Mercur arată că oamenii cu putere din această țară s-ar putea să meargă din nou în direcția unor decizii greșite, iar apoi să își dea seama ce au făcut și să încerce „să drege busuiocul”. 

Tot la nivel național este vorba și despre felul în care ne-am gestionat bugetul, resursele de stat. Se pare că va fi mai greu de făcut bugetul pe 2023, acesta nu va mai putea fi realizat în același mod în care o făceau până acum.

Pe Mijlocul Cerului, Uranus care face un careu cu Ascendentul, lângă Nodul Nord în Taur, dar și un careu cu Saturn în casa a 6-a, adică mai bine muncim, decât să vorbim, mai spune astrologul Daniela Simulescu, atrăgând atenția și aici la resursele de care dispunem. 

Pe de altă parte, cu Uranus pe casa a 10-a se pot isca mici „cutremure” la nivel de parlament, la nivel de președinție, conducere. Se pare că până în decembrie vor fi niște schimbări bruște, neașteptate. Pot apărea informații legate de oamenii foarte importanți. România este o țară uraniană, are un Ascendent în Vărsător și Uranus în casa 1, așa că schimbarea nu va fi percepută ca fiind una amenințătoare. 

Un alt element foarte important este Ascendentul momentului, care la fel ca Luna, este în Leu, semn fix, care nu ne va mai asigura libertățile de altă dată. Este vorba și despre mult stres, agitație, dar și confuzie, având în vedere prezența lui Marte în Gemeni, în careu cu Neptun.

Ni se vor da unele „baloane de săpun”, teme de gândire, subiecte la care să ne gândim, lucruri care nu sunt neapărat prioritare, ne uităm unde suntem trimiți să ne uităm.

Sfatul astrologului este să ne schimbăm în totalitate perspectiva cu privire la consumerism, să cheltuim și să consumăm mai puțin, să ne schimbăm stilul de viață și să nu mai cumpărăm atât de multe lucruri inutile. 

Urmărește mai jos întreaga emisiune VIDEO!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel