Eclipsa de Lună de pe 19 noiembrie schimbă totul! La ce să fii atent? Cele două zodii afectate

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop
Eclipsa de Lună de pe 19 noiembrie schimbă totul! La ce să fii atent? Cele două zodii afectate (sursa foto: Pixabay)
Eclipsa de Lună de pe 19 noiembrie schimbă totul! La ce să fii atent? Cele două zodii afectate (sursa foto: Pixabay)

Eclipsa de Lună, respectiv Luna Plină în Taur de pe 19 noiembrie, anunţă schimbări majore, lucru cu care sunt de acord şi astrologii străini, care discută implicaţiile acestui eveniment. Astrologul Narayana Montufar spune că eclipsa parțială de Lună ar putea da tonul pentru 2022 şi jumătatea anului 2023.

Suntem foarte încântați că Mercur retrograd a trecut (cel puțin pentru moment), dar alte evenimente astrologice ne-au stârnit interesul, în special eclipsa parțială de lună din noiembrie, în Luna Plină a Taurului. După cum sugerează și numele, este destul de mult de 'despachetat' aici.

Pe 19 noiembrie 2021, Luna Plină de pe axa Taur-Scorpion va aduce probabil câteva evenimente neașteptate în viața noastră, așa cum fac adesea eclipsele, așa că este important să rămânem pe poziţii și să rămânem concentrați. În plus, acest eveniment va fi destul de important în lunile următoare.

„În următorii doi ani, toate eclipsele se vor întâmpla în aceste două zodii”, spune autoarea și astrologul Narayana Montufar, pentru myimperfectlife.com. „Eclipsele sunt instrumentele pe care universul le folosește pentru a aduce schimbări, așa că, într-un fel, această eclipsă este o fereastră către viitor: orice s-ar întâmpla acum ar putea da tonul pentru 2022 și jumătate din 2023.”

Fără presiune, nu?! Iată ce spun experții despre viitoarea lunație.

Citeşte aici şi articolul astrologului Daniela Simulescu: Fațeta nevăzută a Eclipsei de pe 19 noiembrie - conjuncția cu Steaua fixă Algol

Eclipsă de Lună. Ce trebuie să ştim?

Procedează cu prudență atunci când cheltui în noiembrie. Acum ar putea fi momentul să fii puțin mai conservator cu finanțele tale; acea mentalitate de răsfăț este cel mai bine rezervată pentru sfârșitul anului.

„Având în vedere că această eclipsă este în Taur, aș sugera să vă păstrați banii sau orice sentiment de stabilitate pe care îl aveți, deoarece eclipsa vă poate schimba dramatic situația financiară”, spune astrologul Liz Simmons pentru aceeaşi sursă.

De asemenea, Montufar sugerează pauze pentru „articole cu preţuri mari”.

În ceea ce privește cariera, va fi important să rămâi concentrat pe sarcinile tale, deoarece schimbările sunt probabil la orizont. Acestea ți-ar putea afecta chestiunile legate de bani, deși nu se știe cum.

„La nivel profesional, roata norocului va fi activată la bine și la rău”, spune astrologul Renée Watt. „Se pot pierde locuri de muncă, se pot acorda promovări sau se pot crește salariile. Eclipsele sunt înfricoșătoare pentru că este greu de știut unde va duce energia sa”.

Indiferent de ceea ce universul are în rezerva sa, amintiți-vă că are scopul de a ne pune pe calea cea bună. Pentru a rămâne concentrat în timpul oricărui haos neașteptat, cel mai bine este să folosiți acea energie a Taurului pentru a deveni una cu mediul înconjurător.

„Deoarece Taurul este un semn conectat cu natura, petrecerea timpului în aer liber poate fi cu adevărat revigorantă”, sugerează Montufar.

Cele mai afectate zodii

Deși cel mai probabil nu va fi o surpriză pentru nimeni, vom fi în mod special implicați în relațiile noastre în această perioadă a anului. Dar, la fel ca și situația noastră financiară, problemele amoroase sunt, de asemenea, puțin dificil de identificat, deși vă puteți aștepta la un fel de schimbare sau de descoperire.

„Dragostea și romantismul vor fi, de asemenea, în mintea noastră, pe măsură ce o energie neașteptată prinde stăpânire”, spune Montufar. "Cei singuri ar putea întâlni pe cineva care este interesant și ieșit din comun. Cuplurile ar putea folosi această lunație pentru a trezi o vibrație mai senzuală."

Indiferent de ceea ce vă rezervă universul în acest timp – Taurul și Scorpionul vor fi cel mai probabil cei mai afectați – aveți puterea de a face față oricărei lucruri care vă ies în cale.

sursa: myimperfectlife.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel