Fațeta nevăzută a Eclipsei de pe 19 noiembrie - conjuncția cu Steaua fixă Algol

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Fațeta nevăzută a Eclipsei de pe 19 noiembrie - conjuncția cu Steaua fixă Algol. Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Fațeta nevăzută a Eclipsei de pe 19 noiembrie - conjuncția cu Steaua fixă Algol. Sursă foto: Pexels

Pe 19 noiembrie 2021, la ora 10:58, va avea loc o Eclipsă de Lună/Lună Plină în semnul Taurului. 

După Luna Nouă din Scorpion de pe 4 noiembrie, s-au întâmplat foarte multe la nivel individual, național și internațional. Mai ales din punctul de vedere al deciziilor referitoare la pandemia prin care trecem. Energia Scorpionului vorbește despre criză, moarte, resurse, regenerare și tot ce este extremist/radical. Dar evenimentul marcant al lunii noiembrie va fi cu siguranță Eclipsa de Lună/Luna Plină din Taur de pe 19 noiembrie. Pentru că acest eveniment va fi în conjuncție cu Algol, steaua fixă cu cea mai rea reputație. Algol se află la 26°10′ în Taur (este acceptat un orb de +/- 2°00′). În mitologie, Algol este capul Gorgonei Meduza, cea ucisă de către Perseu, prin decapitare. Capul acesteia fusese transformat într-un mănunchi de șerpi.

Citește și "Lucrul cu UMBRA ta! Pune în lumină partea ta 'întunecată"

Acum, în 2021, cu siguranță nu mai putem vorbi despre tăierea capului precum o făceam acum mii de ani. Însă ne putem gândi din alte puncte de vedere. Ne putem pierde capul pentru o cauză, o relație, o afacere sau pur și simplu din cauza unui viciu(mâncare, alcool, droguri, sex, jocuri noroc etc.) care va anula tot ce am făcut bun în viața noastră.

Eclipsa se va petrece pe axa Taur-Scorpion, cea care are legătură cu atașamentele noastre, cu resursele, cu frica de a pierde, nevoia de control total, cu anxietatea, regenerarea. Ascendentul Eclipsei va fi conjunct cu Venus în Capricorn. Toate acestea ne duc la următoarea idee: Afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul. Cu alte cuvinte, în jurul datei de 19 noiembrie ne vom da seama de umbra noastră. Vom trăi cu diverse măști din frica de a nu fi acceptați. Pentru că, de fapt, ascundem frustrare, furie, agresivitate, impulsivitate, duritate, ură, nesiguranțe. Și vrem cu orice preț să nu trăim cu umbra și nici să o dezvăluim celorlalți. 

Citește și Influența Eclipsei de Lună (19 noiembrie) pentru fiecare zodie

De asemenea, când Luna este conjunctă cu Algol, vom fi mai emotivi ca de obicei și vom trece prin numeroase experiențe dificile. Ne vom simți mai depresivi. Dată fiind situația actuală, ar fi de înțeles, doar că eclipsa aceasta va scoate la suprafață și ce era adânc îngropat. Idei la care nu am renunțat și emoții pe care nu le-am procesat. Vom căuta metode de a ne calma mintea și din păcate, nu unele sănătoase. Lupta pentru problemele/dreptatea altora ne poate da un sens, dar nu ne va ajuta cu adevărat până nu vom înțelege de ce o facem.

Cei care sunt născuți pe 15/16/17/18/19/20 mai și noiembrie vor trece prin evenimente marcante în perioada următoare.

Dar Eclipsa va afecta cu siguranță orice persoană care are marcaj fix(Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) în astrograma personală.

Sfat important: evitați relațiile/parteneriatele noi în preajma datei de 19 noiembrie!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel