Influența Eclipsei de Lună (19 noiembrie) pentru fiecare zodie

Autorul articolului: Daniela Simulescu | Dată: 15 noi, 15:58 | Categorie: Noutati
Influența Eclipsei de Lună (19 noiembrie) pentru fiecare zodie. Sursă foto: Pixabay
EXCLUSIV
Influența Eclipsei de Lună (19 noiembrie) pentru fiecare zodie. Sursă foto: Pixabay

Vineri, 19 noiembrie, la ora 10:58, va avea loc Eclipsa de Lună/Lună Plină în Taur. 

Ziua de 19 noiembrie va fi memorabilă pentru multe persoane. Mai ales pentru cele născute pe 15/16/17/18/19/20 mai sau noiembrie. Sau pentru cele care au planete sau unghiuri importante la gradele 25,26,27,28,29 Taur/Leu/Scorpion/Vărsător. Nu trebuie să facă ele ceva neapărat. Este de ajuns să fie observatori la propria viață și să aibă tot felul de revelații.

Și cum perioada între două eclipse (următoarea va fi pe 4 decembrie) este importantă din punctul de vedere al statisticii astrologice, este clar că vor avea timp să conștientizeze din plin schimbările din viața lor, pornite de ei sau nu.

Eclipsa de Lună/Luna Plină este un moment potrivit pentru o ruptură sau renunțare. Pentru că evenimentul se va petrece pe axa Taur-Scorpion, ne vom confrunta cu nevoia de a ne separa de atașamentele toxice, bolnăvicioase, care ne țin în postura de victimă. Sau măcar pentru a ne da seama care sunt acestea.

Am detaliat mai multe despre conjuncția cu Steaua fixă Algol AICI.

Chiar dacă nu ești printre vizații de Eclipsa de Lună/Lună Plină, astrele te invită să îți pui următoarele întrebări în jurul datei de 19 noiembrie. 

Berbec/Balanță

Banii mei versus Banii tăi. Vor fi destule provocări în sistemul de valori. Cât câștig, cât investesc, ce bani sunt la comun, cât câștigă sau investește partenerul. Nevoia de stabilitate financiară. Cât mă bazez pe veniturile celorlalți. Cum gestionez moștenirile sau resursele din alte activități. Cât de conștient sunt cu taxele și impozitele. Obiceiurile fixiste în aceste domenii.

Taur/Scorpion

Eu versus partenerul. Relația în care mă aflu mă ajută să evoluez? Partenerul vrea să evolueze? Care sunt limitele mele? Care sunt limitele tale? La ce renunț eu și la ce renunți tu? Nevoile mele sunt luate în calcul? De ce am așteptări la celălalt? Relația este blazată? Unde este sentimentul fals de stabilitate?

Gemeni/Săgetător

Obiceiuri sănătoase versus obiceiuri toxice. Care este cea mai bună rutină pentru mine? Am o rutină? Mă implic în prea multe proiecte profesionale și nu termin niciunul? Țin prea mult la imaginea mea în rândul colegilor? Nu cumva sunt prea devotat unor colegi și nu mai reușesc să tratez proiectele de la serviciu în mod obiectiv? Ce probleme de sănătate cronice/acute am neglijat?

Rac/Capricorn

Nevoile mele versus nevoile altora. Țin cont de pasiunile mele sau ale altora? Mă implic în unele proiecte doar pentru a le face pe plac prietenilor? Planurile mele de viitor sunt bazate pe așteptări legate de alții? Ce îmi face mie inima să salte? Ce înseamnă iubirea pentru mine și nu pentru alții?

Leu/Vărsător

Carieră versus familie. Cariera este tot ce contează în viața? Cât de mult las familia să intervină în parcursul meu profesional? Am un echilibru serviciu-casă? Rolul meu în societate este unul prea învechit? Sunt pregătit să accept că nu imi pot schimba rudele? Că sunt responsabile pentru viața lor?

Fecioară/Pești

Simplu versus abstract. Cred că doar eu am dreptate sau doar alții? Cât de dispus să învăț lucruri noi și să le pun în practică? Pot să accept că orice progres presupune efort? Oare sunt prea static? De când nu am mai călătorit? M-aș putea înscrie la un curs? Autodidact sau elev?

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite