Eclipsa totală de Lună/ Lună Plină în Scorpion de pe 16 mai 2022. Previziuni pentru fiecare Zodie și Ascendent!

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Pexels.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pexels.com

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, aduce în prim-plan previziunile pentru fiecare Zodie și Ascendent cu ocazia eclipsei totale de Lună din Scorpion. 

Moarte, renaștere, pierderi și crize: toate acestea se vor învârti destul de mult și de puternic în jurul ideii de „atașament” și ne vor face să ne gândim mult mai mult la firul de care atârnăm, la ceea ce ne ține pe loc, la chestiile care ne fac rău, la toxic, la relațiile bolnăvicioase și la frâul pe care nu vrem să îl lăsăm altfel din mână.

Asta este marea problemă, de fapt, că nu vrem și cumva nu putem să renunțăm la control. De aceea, avem nevoie de o criză, ca să ne dăm seama că lumea merge mai departe cu sau fără noi și că nu o purtăm pe umeri, ci ea ne poartă pe noi. 

Cei care au Taur, Scorpion, Leu și Vărsător în astrogramă ar trebui să fie foarte atenți și să se aștepte la tot felul de evenimente care să îi provoace: despărțiri, împăcări, apariții și dispariții ale unor oameni din viața lor.

Previziuni pentru fiecare Zodie/ Ascendent:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Tot ce ține de intimitate, de resurse pe care le împarți, de secrete, acestea vor fi aduse la suprafață, lucruri pe care nu ai dorit să le lași să se afle. Secrete de familie care pot fi destul de dureroase vin în fața ta. Trebuie să renunți la un mod de a cheltui banii. Se pierd niște bani aici și poate în urma acestei crize îți vei da seama cum să câștigi mai bine, ce poți face pentru a fi independent.

Taur/ Ascendent în Taur

O asemenea eclipsă la voi poate veni cu o pierdere, o rupere sau o trezire. S-ar putea să îți dai seama că aștepți prea mult ca problemele să se rezolve de la tine. Renunță la o relație toxică, renunță la propriul tău comportament toxic. Nu mai rămâne în același loc și ai grijă la așteptări.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Ascendentul momentului este chiar în Gemeni. Cum anume v-ați implicat la locul de muncă? Ce anume ați făcut doar pentru a le face pe plac celorlalți? Dacă stați cumva într-un stres continuu doar din cauză că i-ați pus pe ceilalți pe un piedestal? Aveți sentimentul că dezamăgiți, nu e cazul să luați personal anumite situații de la locul de muncă. Aveți grijă și cu obiceiurile voastre, cu stilul de viață.

Rac/ Ascendent în Rac

Pentru cei care au copii este posibil să aibă o relație destul de conflictuală cu aceștia. Aveți grijă și nu vă mai stresați atât de mult, acceptați-i pe ceilalți. Nu mai trageți de cei din jurul vostru, vă uitați la suferința celorlalți, doar pentru că și voi înșivă suferiți. Aveți nevoie de limite.

Leu/ Ascendent în Leu

Alt semn care se bazează pe victimizare. Pentru mulți s-ar putea să vină niște schimbări profesionale care nu vă convin. Relația cu părinții este una neplăcută pentru că aveți așteptări, dar la fel și cea cu copiii. Găsiți un echilibru între casă și serviciu.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Această eclipsă s-ar putea să vă sprijine. E posibil să considerați că e momentul să priviți lucrurile și din alt unghi de data aceasta. Puteți să încercați să vedeți lucrurile diferit. Alegeți să vedeți altfel situațiile, mai ales din punct de vedere profesional.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Vă treziți că nu mai aveți bani, că ați cheltuit prea mult, că ați exagerat cu toate cumpărăturile. E posibil să vă dați seama că ați cheltuit prea mult sau că ați cumpărat niște lucruri complet inutile. Și anumite obiceiuri alimentare ar putea să își ia revanșa în perioada aceasta.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Luna Plină se petrece în semnul vostru. Gândiți-vă ce s-a întâmplat în ultimele șase luni și întrebați-vă „până când?”. E cazul să vă spuneți că e momentul să vă așezați pe o bază sănătoasă. De data aceasta nu veți mai putea să vă controlați și să vă ascundeți emoțiile. Grijă mai mare la sănătate!

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Pentru voi s-ar putea să vină o revelație în zona stilului de viață, cât timp credeți că veți mai ocupa de toate? Credeți că puteți să duceți toată lumea pe umeri? Vă furați singuri căciula, vă ratați multe șanse. Nu mai munciți permanent, nu mai faceți curățenie permanent, luați contact cu ce e înăuntrul vostru și acceptați faptul că nu veți putea să le faceți pe toate.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

O zodie care va fi destul de bine aspectată, s-ar putea să aveți câteva șocuri sau revelații care să vă fie foarte utile. O să vă dați seama că nu v-ați luat propria persoană în serios. Ați vrut doar să vă arătați puternici și responsabili și poate că asta nu a fost prea bine pentru voi. S-ar putea să fi tras prea mult de anumite persoane. Unii pur și simplu trebuie lăsați în urmă.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Relațiile cu șefii se schimbă, aveți grijă până unde îi lăsați să vă manipuleze, până unde mergeți cu ceea ce dictează ei și cât de mult vă regăsiți la serviciu. Nu mai așteptați de la ceilalți, faceți-vă niște obiective seriose și treceți peste acele vechi principii pe care le aveați. Nu mai luați nimic personal, nu mai intrați în aceleași situații.

Pești/ Ascendent în Pești

Orice carte citită, orice film văzut vine cu mesaje, vine cu revelații, cu lecții. Renunțați la ceva vechi, mergeți mai departe, plecați, nu mai priviți în urmă. Aveți grijă cu tot ceea ce apare în zona juridico-administrativă, cu acte, documente, ce semnați.

Ai citit și despre energia tulburătoare a Scorpionului? Ce anume se activează cel mai tare cu ocazia acestei eclipse? Citește mai multe aici!

Urmărește mai jos întreaga emisiune!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel