Ed Sheeran a fost testat pozitiv pentru COVID-19

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Monden
Instagram - Ed Sheeran
Instagram - Ed Sheeran

Cântărețul Ed Sheeran a anunțat că a fost testat pozitiv la infecția cu COVID-19. 

Ed Sheeran spune că se autoizolează după ce a fost testat pozitiv pentru Covid-19, titrează BBC. Muzicianul de top a comunicat într-o postare pe pagina sa de Instagram că va continua să acorde interviuri și va susține spectacole organizate de acasă.

Sheeran, care locuiește lângă Framlingham în Suffolk, a transmis: ”Îmi cer scuze de la orice persoană pe care am dezamăgit-o, rămâneți în siguranță pe toată lumea”.

Săptămâna trecută, artistul a cântat la Londra, ca parte a premiilor inaugurale Earthshot Prize, găzduite de Ducele și Ducesa de Cambridge. În postarea sa, Sheeran a spus: ”Hei toată lumea, acesta este un mesaj rapid pentru a vă spune că, din păcate, am fost testat pozitiv pentru COVID-19, așa că acum mă izolez și urmez ghidurile guvernamentale”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ed Sheeran (@teddysphotos)

Interviuri și concerte de acasă

„Înseamnă că acum nu pot continua cu angajamentele în persoană, așa că voi face cât mai multe dintre interviurile/concertele planificate din casa mea.” a spus Sheeran.

Noul său album urmează să fie lansat vineri.

Ca parte a promoției, Sheeran urma să se alăture lui Zane Lowe de la Apple Music săptămâna viitoare pentru a cânta melodii de pe albumul său și pentru a răspunde la întrebări venite de la fani.

Te-ar mai putea interesa și: Kirsty Bertarelli, mai bogată decât Regina Elisabeta a II-a, după cel mai SCUMP DIVORȚ din UK

Un album înregistrat de Ed Sheeran la 13 ani se vinde pe o sumă IMENSĂ

Conform BBC, vânzătoarea CD-ului a cumpărat albumul „Spinning Man” de la mama cântărețului britanic, în orașul natal al lui Sheeran, în 2005. Expertul Paul Pairweather a transmis că demo-ul arată „dedicarea” părinților lui Ed Sheeran și ar putea aduce 20.000 lire împreună cu al doilea CD al lui, „The Orange Room”.

Vânzătoarea a transmis că dorește să rămână anonimă și a spus că a cumpărat înregistrările pentru că dorea să susțină artiștii locali. Totuși, cântărețul britanic nu a dorit ca alte persoane să fie în posesia CD-urilor și deține 19 din cele 21 de exemplare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel