Eforturi răsplătite pentru trei zodii. Situații tensionate pentru alte două zodii

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni. Careul Mercur-Jupiter va fi bomboana de pe tort pentru unii nativi. 

În momentul acesta, pe cer avem așa: Mercur, Venus și Lilith în Leu. Venus urmează să retrogradeze. Zilele acestea ne aflăm și sub influența unui careu Mercur-Jupiter care poate aduce unele tensiuni în comunicare. 

Ne lipim de orice concept abstract, vom încerca să demonstrăm noi încă o dată legile universului pentru că ne este frică să părem mici. Veți observa în jurul vostru multiple discuții despre totul și nimic. Cuvinte grandioase, replici filozofice, dar nimic practic sau concret. Un aspect bun pentru dezbateri. Mai ales cele despre bani sau despre activități pedagogice/artistice. 

Sau, de ce nu, discuții uimitoare pentru a ne vinde mai bine. Cei mai introvertiți vor primi o doză sănătoasă de îndrăzneală pe care o pot folosi practic. Într-un interviu de angajare, într-o prezentare sau atunci când trebuie să declare sentimente. 

Unele zodii vor beneficia de acest aspect, altele vor avea de furcă. 

Întoarcerea Nodurilor Lunare. Evenimentele predestinate de la vârsta de 37 de ani - VIDEO

Berbec/Ascendent în Berbec

Este cazul să ai mai multă încredere în pasiunile tale. Adică, din exteriori, pare că ești mai înfipt, mai puternic sau mai hotărât. Dar Luna Nouă din Rac de astăzi s-ar putea să fie responsabilă pentru o oarecare apatie. De aceea ar fi bine să cauți metode prin care să ieși în evidență. Dacă mergi la întâlnire cu cineva, este bine să îi spui cine ești cu adevărat, cu ce te ocupi și tot ce vrei să știe despre tine. Odată cu acest aspect, permite-ți să fii mai narcisist. Să te pui pe primul loc. Spune-ți clar pasiunile. Ți se oferă lecția încrederii și în zona iubirii, așa că ai ocazia să retrezești romantismul. În relația cu copiii, poți să fii mai jucăuș, mai încrezător. Vei fi cel mai creativ atunci când va fi vorba de cuvinte romantice!

Taur/Ascendent în Taur

Familia te ridică, familia te coboară. Sau mai bine zis, discuțiile cu oamenii cei mai apropiați. Nu vor fi de acord cu tine, dar hei, poate nici nu trebuie. Fii mai încrezător în modul în care te arăți membrilor ei. Dacă adoră ceva Jupiter din semnul tău, este prețul pe care îl pui pe tine. Nu te mai stresa, pentru că nu ai nevoie ca ei să te vadă în continuare ca pe un copil. Nu îți mai ascunde talentele de ei, de teama comentariilor care ar putea urma. Este o perioadă bună să te muți, să îți cauți o locuință nouă, sau să renovezi. Nu sta pe loc dacă nu se mai poate!

Leu/Ascendent în Leu

Dacă nu ai citit articolele astrosens.ro din ultima vreme, afli acum că ești protagonistul verii! Sau poate îți place să mai auzi încă o dată asta. Te face să te simți special! Și pe bune, ai de ce, de data aceasta. Iar careul Mercur-Jupiter te ajută să te lauzi cu mare clasă. Mai ales în ceea ce privește zona profesională. În plus, bazează-te pe ideile tale și împachetează-le frumos, pentru cei din jur. Comunică-ți ideile clar, chiar dacă nu vor fi puse în aplicare. Trebuie să se vadă că ai încredere în propriile forțe. Ambalajul poate să vândă, așa că fii cu băgare de seamă! Și lasă-i pe cei care comentează. Nu îți plătesc ei facturile!

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Clișeul “Dacă nu ai încredere în tine, nu o să reușești” este foarte valabil în cazul tău în următoarea perioadă. Cu siguranță știi tu ceva acolo, dar cumva ești foarte exigent cu tine. Ori s-ar putea ca oamenii din jur să te clasifice într-un mod obiectiv și să ai unele surprize frumoase. De asemenea, nu ezită să discuți cu partenerul despre subiecte importante, unele chiar amânate, ambii veți învăța ceva. Da, este nevoie de efort și destule ajustări, dar altfel cum crezi că se poate? Nu renunța la ideea de a urma un curs sau să planifici o călătorie. Dar nu orice călătorie, ci una care te poate face să evoluezi. La un singur lucru trebuie să ai grijă: la a promite mai multe decât poți face!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Cumva, careul Mercur-Jupiter te face să îi vezi pe ceilalți mai deștepți ca tine. Ai încredere în deciziile și ideile lor. Și asta poate din cauza unor membri din familie care ți-au destabilizat refugiul interior. Este o perioadă bună pentru a urma și alte idei, dar nu pentru a considera că ale tale nu au valoare. Dacă ești un nativ singur, nu îți coborî sub nicio formă standardele. Cere și ți se va da! Ai nevoie de un partener pe măsura ta, care este capabil să îți ofere discuții și subiecte inteligente. Este posibil să reiei discuțiile cu parteneri din trecut. Dar câteva cuvinte și replici nu garantează nimic. Dacă simți că relația de cuplu este blazată, nu fugi de partener, ci rămâi alături de el, discută mai mult.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel