Întoarcerea Nodurilor Lunare. Evenimentele predestinate de la vârsta de 37 de ani - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, a decis să realizeze o scurtă emisiune, în care oferă detalii despre întoarcerea Nodurilor Lunare.

Această emisiune a fost inspirată de un comentariu pe care echipa Astrosens l-a primit pe canalul de YouTube, la emisiunea cu Nodul Sud în Balanță, realizată de astrologul Daniela Simulescu. Aici avem comentariul: 

„Dragă Daniela,
Întoarcerea axei nodurilor nu înseamnă, de fapt, inversarea nodurilor față de poziția lor de la naștere? Adică momentul când Nodul Nord se află în zodia unde era Nodul Sud la naștere? Eu așa credeam. Pentru că am observat că, în acel moment se întâmpla niște lucruri neașteptate, care îți dau viața peste cap. Mulțumesc pentru răspuns.”

Ei bine, în cadrul acelei emisiuni cu Nodul Sud în Balanță, s-a discutat și despre întoarcerea Nodurilor, pentru că este un moment destul de important pentru toată lumea. Și facem referire îndeosebi la cea de la 37 de ani. Acolo îți arată clar care îți este drumul.

Avem câțiva termeni pe care să îi descriem.

Nodul Sud și Nodul Nord. Atunci când noi ne naștem, aceste două puncte există pe cer și în astrograma noastră, la anumite grade și în anumite zodii.

Nodul Sud, că el este cel mai important, ne poate arăta niște tipare transgenerationale sau condiția cu care tu te naști, iar Nodul Nord este precum un punct de sprijin, o soluție temporară, locul unde ne ducem ca să aflăm ceva despre noi.

Aceste noduri au și ele perioada lor pe cer.

Care este diferența între întoarcere și inversare?

La prima vedere, acești doi termeni par sinonimi. Dar nu este așa.

Întoarcerea înseamnă că o planetă, un asteroid, un punct se reîntorc în momentul în care erau în harta natală. În locul în care erau când tu te-ai născut. 

De altfel, în astrologie, întoarcerea este mult mai importantă ca inversarea. Orice întoarcere presupune un moment în care timpul se oprește și când se întâmplă diferite evenimente. 

Întoarcerea Nodurilor Lunare se petrece la fiecare 18 ani și 6 luni. Prima întoarcere nu este atât de relevantă, dar a doua cu siguranță se manifestă prin anumite evenimente predestinate.

În jurul vârstei de 36-37 de ani, ne aflăm din nou la întoarcerea nodurilor. Următoarea este la 55 de ani, după care la 74 de ani.

Când te apropii de 37 de ani, ți se arată de ce ai venit tu pe această planetă. Sau care este rolul tău în societate. Nu Nodul Nord ți se arată atunci, ci Nodul Sud.

Dacă ai trecut deja de această vârstă, adu-ți aminte ce s-a întâmplat atunci.

Inversarea Nodurilor Lunare se petrece atunci când Nodul Sud este în același loc cu Nodul Nord din harta natală și invers. Și acest aspect este responsabil pentru unele amintiri serioase.

Prima inversare care contează este cea de la 27 de ani. Și normal că vom vedea niște evenimente neașteptate aici, pentru că la 29 vine și întoarcerea lui Saturn. După care, 46, 34 și 83 de ani. 

Vezi emisiunea completă aici: 

Ai în vedere și: Scurtă lecție de astrologie: De ce nu trebuie confundată întoarcerea lui Saturn cu tranzitul său printr-un semn solar?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel