ELVIS: Când va fi lansat filmul biografic. ASTROGRAMA actorului care îl interpretează pe regele rock and roll-ului, realizată de Daniela Simulescu - VIDEO

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Monden
Austin Butler în rolul lui Elvis (sursa foto: captură video YouTuve / Movie Trailers Source)
Austin Butler în rolul lui Elvis (sursa foto: captură video YouTuve / Movie Trailers Source)

Filmul biografic despre Elvis Presley pe care îl pregăteşte regizorul australian Buzz Luhrmann, cunoscut mai ales pentru musicalul "Moulin Rouge!" (2001), va fi lansat pe 24 iunie 2022.

Filmul, care trebuia să aibă premiera pe data de 5 noiembrie 2021, a fost amânat iniţial pentru data de 3 iunie a acestui an, însă după apariţia trailerului oficial (vezi la finalul articolului), lansarea a fost stabilită pe 24 iunie.

Această amânare a filmului despre regele rock and roll-ului', având în vedere că se filmează în Australia, s-a alăturat la acea vreme valului de amânări la care a fost obligat Hollywoodul din cauza pandemiei şi care a generat un efect de domino în calendarul premierelor prevăzute pentru o perioadă de luni de zile, potrivit Agerpres care cita agenţia EFE la acel moment.

Astrograma actorului care îl va interpreta pe Elvis Presley, realizată de Daniela Simulescu

Actorul american Austin Butler îl va interpreta pe Elvis Presley în filmul lui Luhrman.

"Rareori mi-a fost dat să văd o astrogramă atât de plină de talent și noroc precum a lui Austin Butler, actorul care îl interpretează pe Elvis în cel mai nou film regizat de Baz Luhrmann. Austin are o conjuncție Soare-Jupiter în semnul Leului, Luna în Săgetător și o triadă Mercur/Venus/Marte în semnul Fecioarei. Venus și Marte sunt chiar lângă Regulus, cea mai norocoasă stea fixă", a spus Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro, despre harta natală a actorului. 

Mai mult, Venus era retrogradă în momentul naşterii sale, un aspect destul de bun pentru artişti, mai precizează Daniela Simulescu.

Pentru a obţine acest rol, Austin Butler s-a impus unor nume sonore ca Ansel Elgort, Miles Teller, sau Harry Styles.

El va împărţi ecranul cu Tom Hanks, care îl va interpreta în acest film pe colonelul Tom Parker, impresarul lui Elvis şi o persoană crucială şi foarte controversată din cariera celebrului cântăreţ.

Producţia "Elvis" a fost afectată de faptul că Tom Hanks a fost depistat cu noul coronavirus, în martie 2020, iar filmările au fost amânate.

Buzz Luhrmann a scris şi scenariul acestui film în colaborare cu Craig Pierce.

Cunoscut pentru stilul său exuberant plin de culoare, Luhrmann a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun film pentru "Moulin Rouge!', în care au jucat Nicole Kidman şi Ewan McGregor.

Filmografia sa cuprinde şi alte titluri de succes, precum "Romeo + Juliet" (1996), "Australia" (2008), sau "The Great Gatsby" (2013).

Urmăreşte aici trailerul oficial:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel