Energii complexe și profunde pentru Rac. Ce alte beneficii îi aduce Saturn până în vară?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Vrei să afli cum îți vine Saturn în sprijin până la 29 iunie? Ai în vedere aceste sfaturi, valabile pentru Rac și cei cu ascendent în Rac.

Saturn este în mers direct până pe 29 iunie 2024. Va fi retrograd iar, între 29 iunie și 15 noiembrie.

Astfel, fiecare semn din zodiac va primi lecții valoroase în diverse domenii ale vieții.

Pentru nativii Pești, Saturn în mers direct semnifică o etapă de dezvoltare interioară, dar și de asumare a unui rol mai matur. Acest impact se extinde asupra întregului zodiac. De fapt, Saturn îi îndeamnă pe toți nativii să analizeze cu mai multă seriozitate fiecare structură fundamentală din viața lor. Dorește ca noi toți să ne redefinim limitele și să construim fundații solide în arii cheie ale vieții noastre.

De asemenea, Saturn în mers direct aduce cu sine nu doar așteptări, ci și nevoia de responsabilitate și autodisciplină. Cere fiecărui nativ să abordeze cu mult curaj provocările care se ivesc și să preia controlul asupra propriei vieți.

Lordul Karmei oferă un moment propice pentru a învăța din experință, pentru a aduce ordine în prezent și nu în ultimul rând, pentru a planifica un viitor mai sigur.

Cum te poate ajuta Saturn până pe 29 iunie? Sfaturi utile pentru Berbec/cei cu ascendent în Berbec

Saturn în mers direct pentru zodia Rac/Ascendent în Rac

Această energie a lui Saturn în mers direct este semnificativă pentru voi, deoarece el formează un triunghi cu identitatea voastră, consolidându-vă atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere mental și emoțional.

Pentru cei cu Soarele, Luna sau Ascendentul în primele zece grade din Rac, această perioadă este deosebit de relevantă și poate contribui la consolidarea sănătății și dezvoltarea în domenii precum educația superioară, călătoriile în străinătate, spiritualitatea și filozofia spirituală.

Saturn poate aduce rezultate durabile în aceste domenii.

Poziția lui Saturn vă poate aduce în contact cu diferite tradiții spirituale. Saturn poate ajuta la rezolvarea problemelor legate de relația cu figuri patriarhale.

Veți simți, poate, presiunea și necesitatea de a lua decizii importante. Acest lucru poate indica și constrângeri legate de călătoriile în străinătate sau de distanțele lungi.

În plus, Saturn este în careu cu energia din a 12-a casă. Această poziție poate sugera o tendință de a vă simți copleșiți în aspectele subconștiente ale vieții voastre.

Poate exista o anumită formă de pierdere sau durere legată de trecut sau de aspectele mai profunde ale psihicului vostru. Cu toate acestea, planeta maturizării vă poate ajuta să depășiți aceste dificultăți și să dezvoltați o filozofie spirituală mai profundă și o înțelegere mai cuprinzătoare a propriei persoane.

În general, această perioadă aduce energii complexe și profunde pentru voi, nativii Rac. Cu o abordare matură și cu suficientă răbdare, aveți posibilitatea de a trece cu succes prin aceste influențe și de a vă dezvolta semnificativ în domenii precum educația superioară, spiritualitatea și relațiile cu cei din jurul vostru.

Este recomandat consultul medical pentru stabilirea celor mai bune soluții medicale care să vă ajute să gestionaţi hipertensiunea cât mai eficient. Vezi și alte sfaturi ce pot contribui la scăderea tensiunii arteriale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel