Etalare TAROT martie 2024. Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Tarot
Pixabay.com
Pixabay.com

Află ce transmit cărțile de tarot pentru fiecare zodie/ascendent.

Dacă te-ai simțit tensionat, luna martie este pe cale să-ți aducă un sfârșit. Pregătește-te pentru emoții intense!

În plus, urmează sezonul Berbecului. Această energie poate părea haotică, plină de pasiune și emoție, dar poate fi și productivă. Oferă multă creativitate și oportunități pasionale.

Etalare TAROT. Previziuni pentru toate zodiile în luna martie 2024.

Berbec/Ascendent în Berbec

Cărțile: Steaua (Inversată) și 5 de Monede

Pentru tine, această lună aduce pierderi și frustrări.

5 de monede complică situația ta financiară, munca și situațiile de acasă. Te poți confrunta încă cu dezamăgiri din trecut în aceste domenii sau ar putea apărea unele noi.

Steaua inversată te face pesimist și nesigur în privința propriei valori și a abilității tale de a te reveni din momentele dificile.

Energia Stelei este cheia deoarece îți arată că și în întuneric, trebuie să găsești lumina de la capătul tunelului.

Taur/Ascendent în Taur

Cărțile: Roata Norocului (Inversată) și 3 de Bâte

Nu totul se așază imediat la locul potrivit cu Roata Norocului inversată. Ai putea întâmpina frecvente obstacole luna aceasta - obstacole neașteptate, întârzieri și frustrări.

Cu toate acestea, 3 de Bâte îți oferă o parte pozitivă, atâta timp cât ești capabil să fii răbdător și optimist. Această carte este deosebit de norocoasă pentru planurile legate de călătorii și antreprenoriat.

Ți-ai stabilit deja intențiile, iar acum este să aștepți și să îți îndeplinești responsabilitățile în mod constant, pe măsură ce lucrurile evoluează de la sine.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Cărțile: Eremitul (Inversat) și 9 de Monede

Nu ai toate răspunsurile în acest moment, dar ai  alte lucruri bune la îndemână.

Eremitul inversat pune o umbră destul de mare asupra stărilor tale interioare. S-ar putea să te simți străin față de propria ta cunoaștere și înțelepciune interioară, nesigur în privința a ceea ce vrei sau care sunt mișcările "corecte".

Și totuși, 9 de Monede te asigură că există multe motive de sărbătorit în loc să te concentrezi asupra îngrijorării. Aceasta poate fi o lună minunată pentru îngrijirea de sine și pentru a te bucura de recompense.

Rac/Ascendent în Rac

Cărțile: Îndrăgostiții (Inversat) și 8 de Cupe

Nu simți iubirea în luna martie, așa că este timpul să te orientezi către alte direcții.

Cu Îndrăgostiții invers, s-ar putea să te simți deconectat de relațiile tale curente și dezamăgit de starea intuiției tale, de conexiunea cu Dvinitatea și chiar de relația cu tine însuți.

Prin urmare, 8 de Cupe te încurajează să părăsești ceea ce îți este familiar în căutarea unei conexiuni mai intuitiv aliniate cu inima ta.

Leu/Ascendent în Leu

Cărțile: Puterea și 10 de Spade (Inversat)

Ai o lună în care își găseștu adevărata forță interioară.

Vii cu o versiune a ta vibrantă, răbdătoare și bine echilibrată în această lună, hotărât să te folosești de unele dintre cele mai bune atuuri ale tale.

Acest lucru face din martie o lună grozavă pentru vindecare pentru tine, mai ales că 10 de Spade, inversat, sugerează că ai multe oportunități de a trece peste suferințele și pierderile trecute acum.

În această lună, câștigurile nu sunt atât de tangibile. Dar în alt mod, sunt și mai strălucitoare și mai semnificative.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Cărțile: Diavolul (Inversat) și 2 de Cupe

Luna aceasta este despre relațiile tale și despre cât de adânc ești dispus să sapi pentru a le face să funcționeze.

2 de Cupe îți concentrează atenția asupra conexiunilor tale interpersonale. Aest lucru ar putea fi legat de o persoană iubită din viața ta cu care încerci să aprofundezi legătura.

În cele din urmă, Diavolul inversat cere să sapi adânc în fricile tale mai întunecate și în amintirile din trecut. Pentru a te conecta cu adevărat cu ceilalți, acest fel de sinceritate cu tine însuți poate fi necesar.

Vulnerabilitatea este cerința principală pe care cărțile o vor de la tine.

Balanță/Ascendent în Balanță

Cărțile: Îndrăgostiții (Inversat) și Asul de Cupe (Inversat)

Luna aceasta se simte complicată, mai ales în interiorul tău.

Cu Îndrăgostiții inversați, ești predispus să ai probleme în relații în luna martie. Comunicarea eronată devine brusc mai frecventă, iar îndoielile în privința angajamentelor tale pot veni constant.

Asul de Cupe inversat recunoaște influența pe care aceste lucruri o are asupra inimii. Te-ai  putea simți complet epuizat și ai putea crede că dragostea lipsește.

Timpul suficient pentru îngrijirea de sine, răbdarea și iertarea (față de tine și față de ceilalți) sunt elemente cheie pentru succes în această lună.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Cărțile: Nebunul (Inversat) și Valetul de Bâte

Pe măsură ce abordezi energia Valetului de Bâte, comunicarea ta, exprimarea de sine și curajul sunt scoase mult mai clar în evidență în această lună. O parte tânără, expresivă a ta începe să iasă la iveală!

Cu toate acestea, Nebunul inversat te avertizează să nu crezi că asta înseamnă că poți face totul odată sau că ai totul rezolvat. Să mergi pe acest drum poate însemna să faci greșeli incomode.

Puțină deschidere mentală, curajul și umilința îți vor face bine în această lună.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Cărțile: Împărăteasa și  5 de Spade (Inversat)

Deși 5 de Spade poate fi în mod obișnuit un semn de probleme (în special în relațiile tale cu ceilalți, în medii competitive și în promisiunile/angajamentele făcute), inversarea indică faptul că încerci să lași toată acea dramă în spate.

În schimb, te afli în propria energie de Împărăteasă, hotărât să-ți întărești abundența personală, să încurajezi creativitatea și să exersezi intuiția.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Cărțile: Spânzuratul (Inversat) și 2 de Spade

Încerci să faci progrese în viață, dar nu este atât de simplu pe cât pare.

Horoscop MARTIE 2024. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent

Spânzuratul inversat arată dedicarea ta de a merge înainte. Știi că nu ai toate răspunsurile acum, dar nu mai ești dispus să stai  și să aștepți ca ele să vină pur și simplu.

În același timp, 2 de Spade sugerează că ești încă predispus să-ți pui la îndoială instinctele în acest moment, ceea ce poate face mersul către necunoscut deosebit de dificil.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Cărțile: Împăratul și 2 de Bâte (Inversat)

Ai o înțelegere bună despre câteva lucruri în acest moment, dar nu despre toate.

Împăratul arată o gestionare stabilă a încrederii tale personale, a modului în care te prezinți lumii din jurul tău și a oricăror poziții de lider pe care le-ai putea deține în această lună.

În același timp, 2 de Bâte inversat te avertizează să nu te grăbești prea mult, să nu îți stabilești planuri prea ambițioase sau să-ți extinzi sfera de influență fără să te gândești bine la asta mai întâi.

Pești/Ascendent în Pești

Cărțile: Luna și Regele de Bâte

Tarotul privește destul de amabil către tine în această lună.

Luna îți aduce un aer de fantezie și mister. Acesta este un moment pentru descoperiri ( fie că este vorba despre tine însuți, despre lumea din jurul tău, despre planurile pe care încă nu le-ai descoperit sau despre altceva complet).

Regele de Bâte subliniază, de asemenea, un spirit autentic de aventură și maturitate, capabil să facă față ambițiilor tale actuale.

Vezi și Anul Dragonului de Lemn - Previziuni pentru TOATE zodiile în 2024.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel