Etalare tarot pentru Gemeni, Balanță și Vărsător. La ce să se aștepte luna aceasta?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Tarot
freepik.com
freepik.com

Învățarea, echilibrul și speranța sunt cuvintele cheie pentru aceste zodii de aer.

Ce primesc cele trei zodii de aer în această lună? Să vedem ce carte i se potrivește fiecăreia dintre ele. Discutăm, desigur, despre Gemeni, Balanță și Vărsător.

Gemeni

Carte: Șase de Cupe

Lecția? Această carte indică importanța reconectării cu trecutul, fie prin amintiri sau prin reîntâlnirea cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de mult timp. Pentru Gemeni, luna iulie aduce lecția de a reflecta asupra copilăriei și a experiențelor trecute pentru a învăța ceva valoros. Este un moment bun pentru a ierta și a vindeca vechi răni emoționale, dar și pentru a aduce în prezent bucuria și inocența din trecut.

Balanță

Carte: Justiția

Lecția lui iulie? Cartea Justiției este foarte potrivită pentru Balanțe, având în vedere că este cartea reprezentativă a acestei zodii. Aceasta sugerează că luna iulie va fi despre echilibru, corectitudine și luarea unor decizii importante. Lecția pentru Balanțe este de a cântări cu atenție toate opțiunile și de a lua decizii bazate pe fapte și adevăr. Este un moment bun pentru a rezolva conflicte și a căuta echilibru în toate aspectele vieții.

Vărsător

Carte: Steaua

Lecția pe care ți-o oferă această lună? Cartea Steaua simbolizează speranța, inspirația și regenerarea. Pentru Vărsători, luna iulie vine cu lecția de a rămâne optimiști și de a avea încredere în viitor. Este un moment propice pentru a vă urma visele și a vă lăsa inspirați de idei noi. Această carte vă încurajează să vă conectați cu partea spirituală și să vă păstrați speranța în fața dificultăților.

Ce poți reține, pe scurt?

Gemeni: Reflectați asupra trecutului și învățați din experiențele trecute.

Balanță: Căutați echilibrul și corectitudinea în deciziile voastre.

Vărsător: Păstrați speranța și inspirația pentru a vă urma visele.

Etalare tarot pentru Taur, Fecioară și Capricorn. Ce lecții le oferă luna iulie?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel