Eveniment marcant pe 13 iulie 2022: Luna Plină din semnul Capricornului în conjuncție cu Pluto. „Decizii radicale, avem nevoie de o criză ca să deschidem ochii”

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Astrologul Daniela Simulescu aduce vești despre efectele Lunii Pline din semnul Capricornului de pe 13 iulie 2022, dar atrage atenția și asupra sănătății noastre emoționale și mai ales asupra sindromului de „burnout”. ”

Luna Plină în semnul Capricornului este un eveniment mai marcant ce va avea loc pe 13 iulie 2022 și îi va afecta destul de tare pe cei cu marcaj cardinal: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Cei care au marcaj fix, Taur, Leu, Scorpion și Vărsător ar putea să aibă câteva revelații utile, să primească niște resurse care să îi treacă la următorul nivel. Ce-i drept, nu toți vom fi afectați în aceeași măsură, însă cu siguranță s-ar putea să simți ceva, mai ales din punct de vedere emoțional. Ceva ce nu ne mai e de folos va ieși la suprafață penru ca noi să îl putem tăia din rădăcină sau să îi îndepărtăm rădăcinile putrede din noi. 

Nu este o Lună Plină simplă, ci una în conjuncție cu Pluto, ne spune astrologul Daniela Simulescu. Soarele și Luna sunt în opoziție, moment în care trebuie să încheiem ceva care să ne permită apoi să începem ceva nou. Luna vorbește despre ceea ce simțim, despre cum suntem pe interior. Luna se va afla lângă Pluto, iar această planetă pe cât de mică este, pe atât de puternic o simțim. Mai multe detalii despre Pluto găsiți chiar aici!

Nu putem să controlăm nimic de data aceasta din cauza influenței lui Pluto care se ocupă cu adâncimile, dedesubturile, cu tot ce este mucegăit, cu tot ce este ascuns sub pământ sau cu tot ce ascundem noi. Acest eveniment astrologic vine să deschidă o portiță pentru cei care au rămas agățați undeva doar de dragul de a rămâne și își fac rău singuri, dar și pentru cei care și-au depășit de mult timp gradul de a mai suporta tot ce li se întâmplă. Ies la suprafață toate fricile, toate angoasele, toate lucrurile de care ne temem și asta din cauză că avem nevoie de o criză ca să deschidem ochii. 

Cei care au avut în ultimele zile niște evenimente marcante ar trebui să le ia ca pe niște indicii cu privire la faptul că atunci când tragi cu dinții atât de tare nu faci decât să îți irosești timpul și energia. 

Este un semnal care să ne facă să ne gândim să trecem mai departe. Când se întâmplă pe axa 6-12 vorbește atât de sănătate, cât și de partea profesională, iar astrologul Daniela Simulescu atrage atenția asupra fenomenului de „burnout”, adică de epuizare. Cei care exagerează cu munca ar trebui să se gândească la motivele pentru care o fac și dacă le aduce vreun beneficiu sau doar îi menține inutil în stare de stres continuu. „Burnout, o expresie tot mai des auzită în jurul nostru, este un termen ce definește răspunsul organismului la un stres prelungit”, spun colegii de la DC Medical. „Burnout înseamnă că ai epuizat total resursele pe care le ai, fizic, psihic, emoțional, ești într-o stare de cădere care se accentuează, din păcate, simți că nu mai vezi capătul tunelului. Este un fel de a-ți vedea și sensul vieții pus sub semnul întrebării”. Mai multe detalii despre simptomele burnout-ului, dar și cauze și metode prevenție găsiți chiar aici! 

Luna în Capricorn este competitivă, își ascunde orice emoție ca să ajungă în vârf și în calea ei calcă în picioare sănătate, emoții, relații. Burnout nu înseamnă să lucrați non-stop, ci să vă stresați non-stop. Ne trezim că nu mai avem resurse nici pentru lucrurile de zi cu zi, suntem doborâți.

Sfatul astrologului este ca acolo unde nu mai crești, nu mai mergi înainte, renunță, ia o decizie radicală și treci peste pentru a lăsa loc unui nou capitol. 

Neptun e pe casa resurselor, aspectele financiare sunt destul de îngrijorătoare, mai ales în ceea ce privește poziționarea acestuia în careu cu Venus.

Dezgropați ce e putred în emoțiile voastre și apoi „îngropați mortul a doua oară” mai spune Daniela Simulescu, oferind o metaforă profundă a lăsării trecutului în trecut o dată pentru totdeauna. 

„Dacă nu te-ai dezlipit, mai îngroapă o dată. Altfel, pierzi timp, pierzi resurse, pierzi sănătate”, spune astrologul.

Energia aceasta vrea să ne învețe că viața vine cu suferință la pachet, iar dacă planurile făcute la începutul anului nu au funcționat ar fi mai bine să le lăsăm deoparte și să nu mai insistăm. O altă recomandare pentru această perioadă ar fi să scăpăm de lucrurile vechi, de tot ce ocupă spațiu fizic și emoțional, să aerisim în casă și în suflete și să lăsăm aerul să circule prin toate cotloanele!

Lună Plină cu înțelepciune tuturor!

Găsiți întreaga emisiune VIDEO mai jos, iar cu un click chiar aici găsiți previziunile pentru toate zodiile, nimic nu este întâmplător! 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel