Explicația ultimelor PATRU grupe de stele fixe. Despre ce ne vorbesc Saturn-Venus sau Marte-Mercur?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
pexels.com
pexels.com

Dacă ieri am discutat despre primele cinci grupuri de stele fixe, astăzi revenim cu ultimele patru. Iată ce trebuie să știi!

Stelele strălucitoare sunt împărțite în nouă categorii, fiecare descrisă ca o amestecare a două planete. 

Grupul de stele Marte-Mercur: Bellatrix, Procyon, Betelgeuse, Alpheratz

Stelele Marte-Mercur dau curaj și putere. Pe de altă parte, această energie te-ar putea ispiti să încalci regulile sau să-i exploatezi pe alții în beneficiul tău. Un luptător dur, cauți aprobare și poți avea tendința de a fi sălbatic și lipsit de griji, în special cu întâlnirile și relațiile, când ești tânăr. Dacă da, te vei linişti pe măsură ce îmbătrânești. S-ar putea să fii bun și la imitarea lucrurilor sau persoanelor.

Grupul de stele Jupiter-Venus: Toliman, Acamar

Cu stele care împărtășesc natura celor două planete benefice sau ajutătoare care se apropie, aceste stele sunt mai pozitive și sunt asociate cu plăcerea, frumusețea și muzica. S-ar putea să fii un bun ascultător sau să ai un sfat pertinent de oferit.

Grupul de stele Saturn-Venus: Denebola, Zosma, Alphard

Aceste stele aduc noroc și resurse și creează un exterior dur în jurul emoțiilor delicate. Dacă acesta ești tu, poți obține onoare „prin stăpânire de sine, măiestrie, abținerea de la anumite cărnuri etc. Cei născuți sub aceste stele se învață prin cărți interzise sau subterane. Ei iubesc frumosul și pot deveni bine versați în chestiunile cerești.” Aceste stele sunt un bun indiciu pentru un viitor astrolog. Poate că Anon379 a avut această stea în ascensiune în propria astrogramă.

Grupul de stele Marte-Venus: Aldebaran, o stea foarte puternică

Anon379 spune că această stea are de două ori puterea tuturor celorlalte stele strălucitoare. El susține: „Apariția acestei stele la naștere creează o viață cu noroc și abundență. Poate inspira întemeierea de pământuri și orașe și o tendință către afaceri administrative.” S-ar putea să obții o oarecare notorietate și te vei descurca mai bine decât majoritatea în generarea de venituri.

Și iată-l! Frumusețea acestui sistem este că aplică astrologia planetară pe care o cunoaștem deja pentru a interpreta aceste stele fixe strălucitoare. 

Nu toate diagramele vor fi afectate de stele fixe, dar cele care sunt de obicei indică o creștere a proeminenței pentru individ și pot indica succesul prin intermediul oricăror planete asociate cu steaua fixă ​​în cauză.

Citește și: Primele CINCI grupuri de stele fixe explicate. Despre ce vorbesc grupurile Venus-Mercur sau Jupiter-Saturn?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel