Primele CINCI grupuri de stele fixe explicate. Despre ce vorbesc grupurile Venus-Mercur sau Jupiter-Saturn?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Vrei să știi care sunt primele cinci grupuri de stele fixe care merită atenția ta? Află ce înseamnă dacă unul din ele este în conjuncție cu ascendentul sau cu Mijlocul Cerului!

Stelele strălucitoare sunt împărțite în nouă categorii, fiecare descrisă ca o amestecare a două planete. 

Grupul de stele Venus-Mercur: Spica, Vega, Formalhaut, Deneb Adige, Alphecca

Conjuncţie Ascendent | Indică o persoană care este „învățată în multe materii, filozofic, creativ, harnic, informat și aproape în întregime autodidact. Viața este ușor de străbătut.” Dacă îți cunoşti cuvintele cheie pentru Venus și Mercur, acesta este exact genul de lucru la care te-ai aștepta.

Conjuncţie Marte | „Implementarea treburilor pragmatice, astfel încât să ne bucurăm de toate lucrurile scrise.” Acest lucru va fi valabil mai ales pentru cei cu ascendent în Berbec, Scorpion, Gemeni sau Fecioară, deoarece acestea sunt semnele guvernate de Marte sau Mercur.

„Când o stea fixă ​​este în conjuncție cu Ascendentul sau MC, aceasta indică noroc la o vârstă fragedă.”

Conjuncție cu Jupiter | „Acest lucru va crește foarte mult norocul”, cu atât mai mult dacă aveți ascendent în Săgetător sau Pești, deoarece acestea sunt cele două zodii guvernate de Jupiter, potrivit astrologiei tradiționale.

Conjuncție Saturn | „Cunoștințe practice în medicină, prognoză și învățare din texte obscure”, mai ales dacă nativul are ascendent în Capricorn sau Vărsător - cele două semne guvernate de Saturn.

Grupul Jupiter-Marte: Regulus, Acturus, Altair, Antares

Dacă aveți o stea Jupiter-Marte proeminentă într-un unghi, cum ar fi Ascendentul sau Mijlocul Cerului, acest lucru vă oferă onoare și abilități strategice. Poate arăta că s-ar putea să ai un rang înalt în afacerile urbane, managementul terenurilor etc. S-ar putea să înclini spre administrație și, uneori, îi poți intimida pe alții cu statutul tău de conducere.

„Sunt la comandă, stăpâni pe sine, stăpâni de propria lor mișcare, nestăpâniți, insubordonați, sinceri, desăvârșiți, masculini, înclinați spre cucerire, vătămați de dușmani, dobândind totuși multe resurse și o mare bogăție. Aceste stele aduc sufletului o măreție marcantă și dragostea de onoare.”

Grupul de stele Jupiter-Saturn: Rigel, Alnilam, Menkalinam, Rukbat, Algol

Dacă aveți o stea Jupiter-Saturn în diagramă, s-ar putea să vă fie mai ușor să atrageți resurse și să creați bogăție.

„Cei născuți sub aceste stele iubesc agricultura și construirea de case. Dacă Luna face un unghi față de o stea Jupiter-Saturn, marcând Ascendentul sau Mijlocul Cerului în timpul zilei, această combinație poate duce la bune maniere. Poate exista stabilitate și onoare prin bătrâni, un temperament nobil și o înclinație spre schimbare. O persoană născută sub aceste stele poate îndura, de asemenea, perioade lungi de suferință, dar va exista o prudență marcantă și o dragoste pentru casă și familie.”

Această delimitare favorizează pe oricine născut în timpul zilei, deoarece atât Jupiter, cât și Saturn au o putere deosebită.

Grupul de stele Marte (Saturn): Sirius, Pollux

Sirius și Pollux par să obțină doar calități marțiene, deși manuscrisul este neclar și poate indica un amestec Marte/Saturn. Acest lucru poate sublinia imprudența, erupția sau îndrăzneala, iar cineva este avertizat de un orgoliu excesiv. Toate acestea sunt calități asociate lui Marte.

Grupul de stele Jupiter-Mercur: Scara Nordică, Castor

Cu o stea Jupiter-Mercur proeminentă în harta ta, s-ar putea să fii educat, politicos și harnic, s-ar putea să iubești muzica și simetria și probabil vei fi popular. De asemenea, s-ar putea să fii multi-talentat sau un om în toate meseriile și „plin de mare noroc”.

Vezi și: Cum citeşti stelele fixe folosind metoda astrologică? Idei pentru interpretarea stelelor într-o diagramă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel