FEBRUARIE 2024 aduce schimbări IMENSE la nivel personal și mondial

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Cea de-a doua lună a anului vorbește despre revoluție și noutate. Aduce foarte multe transformări care ne vor fi benefice. Iată ce spune un astrolog internațional!

Luna februarie vine cu o energie puternică și revoluționară pentru lume, conform astrologului Lada Duncheva. Pot apărea momente de transformare și chiar șocante în unele situații.

Poți vedea părerea completă a astrologului AICI.

La nivel personal și colectiv, luna va fi plină de noi începuturi, generate de numeroase conjuncții care vor avea loc. Vom păși către un nou teritoriu.

Totul va lua o formă surprinzătoare, deoarece Pluto își va face simțită prezența în toate evenimentele astrologice ale lunii, fiind o planetă asociată cu crizele.

Conjuncțiile vor avea loc în semnul Vărsătorului, care are legătură cu trezirea la realitate și societatea. Ai oportunitatea de a descoperi noi idei.

Află cum va arăta luna februarie pentru zodia ta: Horoscop FEBRUARIE 2024. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent.

Lada Duncheva explică că un "nou program" va începe în societate și în economie.

Conjuncția Marte-Pluto este mai intensă, deoarece ambele planete pot fi agresive. Manifestările la nivel politic pot fi stresante, dar la nivel personal pot fi destul de pozitive. Cu toate acestea, ideea de acțiuni periculoase este subliniată. Fiind în Vărsător, crizele pot apărea la nivel bancar sau al internetului.

Marte reprezintă voința umană, ceea ce vrei și unde te îndrepți, dar are o energie plină de sine. Pluto reprezintă voința divină a sufletului și umanității. S-ar putea să fie un moment confuz când vine vorba de ceea ce este cel mai bine pentru tine și pentru comunitate. Experiența poate fi chiar dureroasă dacă nu ai un echilibru. Cu energia Vărsătorului, vom fi purtați către calea corectă, chiar dacă va veni precum o lecție aspră. Dacă te aliniezi cu energia celor două voințe, umane și divine, poți muta munții.

Pluto mai face conjuncție cu Venus și Mercur la zero grade în Vărsător. Acestea vor aduce noi oportunități foarte puternice. Nimic nu va fi legat de trecut, ci vom fi prinși într-un punct necunoscut.

Transformările la nivel colectiv apar atunci când au loc evenimente care ne fac să fim foarte atenți. Cetățenii s-ar putea organiza într-o anumită acțiune, fiind vorba și despre o energie a revoluției.

Februarie reprezintă o lună foarte importantă pentru tot ceea ce înseamnă noutate.

Poți găsi puterea de a depăși limitările pe care le ai.

Tot în Vărsător, vom avea și o Lună Nouă, care va fi legată de revelații și conștientizare. Aceasta va face un careu cu Uranus, iar pentru mulți, zilele de dinainte și după aceasta s-ar putea să vină cu dorința de a se separa de trecut.

Începutul celei de-a doua luni a anului va avea, totuși, o energie mai reținută datorită influenței semnului Capricornului. Dar la mijlocul lunii, planetele vor tranzita în Vărsător, iar graba către viitor se va simți.

Ştiaţi că hipertensiunea arterială este denumită şi „ucigaşul tăcut” pentru că poate să nu prezinte niciun simptom? Aflaţi cum vă puteţi menţine tensiunea în limitele normale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel