Femeile zodiacului. Afrodiziacul perfect pentru EA

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Iată care sunt mai bune afrodiziace, în funcție de zodia ta, dacă ești femeie!

Afrodiziacele pot fi alimente sau băuturi care te stimulează și te ajută să reînvii pasiunea în cuplu. Termenul de afrodiziac vine de la zeița greacă a iubirii, Afrodita. Se spune că, fiind zeița erotismului, putea să-l facă pe orice bărbat să se îndrăgostească de ea, doar dacă îl privea în ochi.

Unele alimente sau băuturi sunt asociate cu partea erotică încă din cele mai vechi timpuri, fiind atestate științific, în timp ce altele se bazează pe legende sau tradiții.

Poți urma aceste recomandări și lasă-te purtată de pasiune! Nu te feri să improvizezi dacă simți că îţi plac alimentele recomandate pentru celelalte zodii.

Dacă vrei să te joci cu opţiunile, poţi verifica recomandările pentru ascendentul tău/partenerului sau chiar al semnului în care se află Venus în hărţile voastre natale.

În cazul în care tu şi /sau partenerul aveţi alergii sau intoleranţă la anumite alimente de mai jos, cel mai bine este să săriţi peste recomandări.

Alimente afrodiziace pentru femei

Femeia Berbec: Ghimbir

Ghimbirul este unul dintre cei mai buni stimulatori sexuali pentru femeia Berbec. De ce? Ghimbirul are un efect tonic asupra libidoului și, de asemenea, întărește sistemul imunitar.

Femeia Taur: Miere

Mierea este bogată în vitamina B și C, precum și în alte minerale, care contribuie la conferirea vitalității și a dorinței sexuale și, prin urmare, este considerat unul dintre cele mai vechi alimente afrodiziace pentru femei.

Acest lucru se datorează faptului că mierea conține bor, care ajută la reglarea nivelului de estrogen și testosteron și oferă un plus de energie.

Femeia Gemeni: Căpșuni

În cultura populară, căpșunile și șampania sunt asociate cu o zi plină de pasiune. Acest aliment afrodiziac va oferi un plus de vitalitate datorită vitaminei C, care sporește fluxul de sânge prin toate părțile corpului.

Femeia Rac: Anason

Anasonul conține o cantitate mare de anetol, o substanță ale cărei efecte seamănă cu cele ale estrogenului, făcându-l un bun stimulent în special pentru femeile Rac.

Femeia Leu: Vin

Din timpuri vechi, vinul a fost asociat cu ritualuri magice și îl putem găsi în diverse religii. Vinul este considerat a fi o băutură afrodiziacă, ce poate avea virtuți stimulatoare. S-a dovedit că vinul crește tensiunea arterială în zonele erogene ale femeilor.

Femeia Fecioară: Frișcă

Niciun studiu nu poate dovedi că frișca ar avea vreo componentă care influențează direct dorința sexuală, dar cine poate nega că este unul dintre alimentele afrodiziace prin excelență, doar prin simpla joacă? Astfel, este unul dintre cele mai populare alimente afrodiziace pentru femeile Fecioară.

Femeia Balanță: Nucșoară

Acest condiment a fost mult timp un drog, căruia indienii și indonezienii îi atribuie virtuți euforice, care cresc nivelul de pasiune. Și putem spune că este unul dintre cele mai bune alimente stimulatoare în funcție de semnul zodiacal dacă ești Balanță.

Femeia Scorpion: Scorțișoară

Încă o dată ne găsim în fața unui condiment care ajută circulația sângelui și de aceea scorțișoara este considerată unul dintre cele mai remarcabile alimente afrodiziace. După ce o consumi, este mai ușor să împuternicești pasiunea. Pentru a o mânca, adaugă scorțișoara la mese sau deserturi.

Femeia Săgetător: Chai 

Uită de cafea după mese dacă vrei pasiune! Treci la chai. Are arome de ghimbir, scorțișoară și cuișoare care stimulează circulația sângelui, ceea ce este perfect pentru îmbunătățirea libidoului.

Femeia Capricorn: Țelină

Țelina este cel mai bun aliment afrodiziac pentru femeile din zodia Capricorn. Dacă ne uităm în istorie, vom afla cum doamna de Pompadour (care era un Capricorn) obișnuia să gătească țelină gratinată pentru a obține favorurile intime ale lui Ludovic al XV-lea.

Femeia Vărsător: Smochine

Smochinele sunt considerate afrodiziace deoarece imaginea acestui fruct copt cu semințele sale reprezintă fertilitatea. Și ar trebui să știi, de asemenea, că smochinele sunt bogate în potasiu și antioxidanți.

Femeia Pești: Piper

Acest aliment are un compus care promovează producția de adrenalină și endorfine, care sunt opiacee naturale ale corpului nostru, astfel încât este ușor de înțeles de ce este considerat unul dintre cele mai bune alimente afrodiziace.

Îți recomandăm și: TU ce FRUCT ești în funcție de ZODIE? Dulce sau acru?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel