Filmul românesc potrivit pentru fiecare Zodie

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Suntem deja la finalul verii, mai avem câteva zile de vacanță, le putem petrece delectându-ne cu un film românesc vechi. Ne-am gândit la o listă cu cele mai îndrăgite producții românești și la energia zodiilor care s-ar potrivi cu acestea. Iată ce a ieșit.

Disclaimer: Acesta este un articol scris cu drag pentru relaxare, pentru a ne aminti de filmele românești pe care le-am vizionat, de personajele pe care le-am iubit, sau din contră le-am detestat. De ce am putea face analogii între zodii și filme? Pentru a ne putea bucura de anumite trăsături ale zodiilor. Desigur că acestea nu se potrivesc tuturor, iar asta pentru că nu suntem doar zodia, ci suntem o sumă de aspecte pe care le-am descoperi cu ajutorul unei astrograme! 

Iată care ar putea fi filmul potrivit energiei Zodiei tale!

Berbec/ Ascendent în Berbec

Berbecilor li s-ar potrivi filmul „Drumul oaselor”, aflat pe locul 15 în topul celor mai vizionate filme românești din toate timpurile. Conține acțiune, motivație, pericol, mister, secrete și o fugă continuă pentru a scoate din Muntenia o comoară rămasă de la Tudor Vladimirescu, comoară pe care eroii doresc să o vândă ca să poată face o revoluție. 

Taur/ Ascendent în Taur

Nea Mărin miliardar” are ingredientele care te duc cu gândul la energia Taurilor, adică despre ce vorbim? O servietă plină cu bani sau o servietă în care se află brânză și praz? Situații hazlii și locuri extrem de frumoase, inclusiv un miliardar la noi la țară. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Pentru Gemeni și personalitățile lor curioase și mult-fațetate s-ar potrivi filmul „Astă seară dansăm în familie” care prezintă povestea a doi bărbați care își asumă diverse identități în încercarea de a cuceri domnițe dornice să se căsătorească și să dea și ceva bani în schimbul logodnei. 

Rac/ Ascendent în Rac

Povestea a doi îndrăgostiți, Alexandru și Ioana, li s-ar potrivi nativilor cu marcaj de Rac. Cei doi protagoniști joacă în filmul lansat în 1985, „Declarație de dragoste”. Sigur că povestea acestora nu este doar emoționantă, ci se „zbate” în medii sociale diferite și implică probleme intense de familie, mai ales că mama lui Alexandru nu e de acord cu Ioana. 

Leu/ Ascendent în Leu

Cu o distribuție de excepție, cu decoruri superbe, așa cum îi spune și numele „Brigada Diverse la munte și la mare” ar fi pe placul inimii de Leu. Chiar dacă protagoniștii Gogu, Trandafir și Patraulea o încurcă din nou așa cum îi stă bine unei comedii savuroase, viața la mare cu proaspetele soții, bucuria și inocența, dar și orgoliul unor personaje sunt spre deliciul tuturor.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Al treilea film din seria „Mărgelatul”, „Misterele Bucureștilor” s-ar potrivi nativilor Fecioară, prin prisma faptului că acum banii necesari pentru revoluția planificată au fost aduși în țară, însă așa cum îi spune și titlul, există câteva mistere, ale unei minți extrem de calculate, care a fost în spatele fiecărui pas. 

Balanță/ Ascendent în Balanță

Balanțele s-ar putea bucura de comedia „Buletin de București”. În încercarea de a face să fie bine pentru toată lumea, doi tineri trec printr-o serie de peripeții, inclusiv o căsătorie falsă, în drumul spre îndrăgostire. Părinții fetei complică lucrurile în cel mai amuzant mod cu putință. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Scorpionii emană printre cele mai puternice energii ale zodiacului, de aceea, filmul potrivit pentru ei ar fi „Vlad Țepeș”. Dorința pentru putere, complot, teamă de tradare, în final, chiar trădare și pedepsire crudă a boierilor, după cum îi este și renumele. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Călătorie, aventuri, râsete, peripeții și multă distracție și istețime, cine să fie altul dacă nu eroul românesc din snoave, Păcală! Filmul cu același nume a fost lansat în 1974 și încă este o plăcere să privești aventurile protagonistului. 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Un comisar acuză” este filmul care s-ar putea potrivi energiei Capricornilor. Străduindu-se să scoată la lumină adevărul, Comisarul Moldovan, protagonistul producției din 1974, jucat de Sergiu Nicolaescu, are o latură a verticalității Capricornului. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

„Iancu Jianu Haiducul” sau „Iancu Jianu Zapciul” sunt ambele filme care îl au în rol central pe regretatul actor, Adrian Pintea. Acest portret al răzvrătitului care dorește să se lupte pentru drepturile colectivității sale, face ca filmul să se potrivească energiei Vărsătorilor.

Pești/ Ascendent în Pești

Filmul „Liceenii” s-ar potrivi energiei Peștilor. Este vorba despre un grup de prieteni, un băiat visător îndrăgostit de o fată la fel de visătoare. Sunt copii uniți de pasiunea muzicii, dar și de distracție, având ca diriginte un profesor de filosofie, într-o atmosferă a eternei adolescențe. 

Citește și: Romanul românesc potrivit pentru fiecare zodie! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel