Final de 2022, început de 2023. CUM vor păși PATRU Zodii în noul an

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Astrologul Daniela Simulescu punctează importanța intrării lui Marte în semnul Gemenilor, dar și ulterioara retrogradare a acestuia în același semn. Ne apropiem cu pași repezi de finalul anului și vedem cum acțiunile noastre se conturează deja înspre întâmpinarea lui 2023. Detalii despre patru zodii și felul în care vor fi acestea afectate, găsiți mai jos. 

Marte, cunoscut și ca Micul Malefic, zeul războiului sau soldatul care se aruncă în luptă, a intrat la finalul lui august în semnul curiozității și al diversității, al comunicării și al învățării. Astrologul Daniela Simulescu ne aduce noi detalii despre acest tranzit deosebit de interesant și extins ca timp, având în vedere că va fi afectat și de o retrogradare. 

Intrarea lui Marte în semnul Gemenilor este un eveniment care chiar va veni cu schimbări. Își va pune amprenta pe viața noastră personală, însă vom observa lucruri și la nivel mondial. Marte rămâne în Gemeni până pe 25 Martie 2023, având o perioadă de retrogradare între lunile octombrie și ianuarie. Fiind o planetă personală, vom resimți mai puternic acest tranzit. 

Citește și: Astrologul Daniela Simulescu ne explică importanța planetelor PERSONALE în astrograma natală. „Soare în Berbec, Lună în Rac, Venus în Pești și Marte în Capricorn”, CINE EȘTI? 

Marte este un simbol pentru acțiune, curaj, agresivitate, furie, pasiune, e precum un combustibil care ne pune motorul în mișcare, e motivația din spatele acțiunilor noastre. De multe ori, oamenii nu reacționează în funcție de zodia lor, ci de cum îl au pe Marte în harta natală. Pe de altă parte, energia Gemenilor este guvernată de Hermes, zeul comerțului, al drumurilor, transporturilor, al comunicării. Gemenii simbolizează comunicarea în primii ani de viață, cea însoțită și de punerea în practică a ceea ce învață, dar și de încercarea mai multor căi, diversificare și schimbare. Arma noastră în toată această perioadă va fi cuvântul, vorba, ideea! În următoarele șapte luni, toți ne vom gândi cum anume să facem astfel încât să nu suferim de pe urma anumitor hotărâri care ne-ar putea afecta viața, afacerile, buzunarele. Vom fi mereu marcați de ideea „ne descurcăm” și de modul de operare „zic ca tine, fac ca mine”. E un moment fantastic de bun pentru cei care au nevoie de o reconversie profesională, pentru cei care vor să învețe și să se dezvolte într-un domeniu diferit atât timp cât după ce învață merg și pun în practica teoria primită. Comunicarea va fi mai eficientă și se va învârti în jurul lui „CUM SĂ”. Cum să fac să rezolv, cum să găsesc soluții, cum să câștig mai mulți bani și așa mai departe. După cum spuneam, energia Gemenilor iubește curiozitatea, așadar ea diversifică, schimbă, încearcă. Putem să ne lansăm în mai multe direcții, să vedem ce idei de afaceri ne-ar putea veni și să „ciupim” câștiguri din mai multe părți. 

Trebuie să fim atenți pe 12 octombrie, când Marte va face un careu cu Neptun și apare riscul de înșelăciune, dezamăgire și fake-news, dar și pe 30 octombrie când va începe retrogradarea și va reface din nou acest careu, fapt care va duce la o confuzie generală. Pe 12 ianuarie 2023 această planeta își va opri retrogradarea. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Vei primi un cocktail de energie și încredere pe care îl vei consuma până pe 28 octombrie, când Jupiter se va întoarce iar în casa a 12-a. Deci dacă vrei să lansezi un proiect, să faci o schimbare importantă ai la dispoziție încă o lună. Marte va retrograda în casa a 3-a în perioada 30 octombrie-12 ianuarie 2023. Ce reprezintă casa a 3-a? Studiile, schimbările, mutările, călătoriile, comunicare. Mulți dintre nativii Berbec pot alege o reconversie profesională, vor începe să își monetizeze pasiunile sau vor decide că este cazul să meargă la unele cursuri. Indiferent de vârstă sau experiență.

Leu/ Ascendent în Leu

Planurile tale vor prinde contur acum, când Marte intră în casa a 11-a, a viitorului apropiat. Vei fi mai încrezător în șansele tale, vei comunica mai des cu oamenii de care ai nevoie și îți vei folosi toate resursele pentru obține ce dorești. Nivelul de popularitate va crește. Prietenii vor juca un rol important. Atât cei vechi, dar și cei noi din 2022. Aceștia îți vor recomanda un loc de muncă, îți pot prezenta viitorul partener sau te vor implica în evenimentele lor cele mai importante care vor deschide noi perspective pentru 2023. 

Balanță/ Ascendent în Balanță

Vei fi destul de harnic, sau mai bine zis chiar obsedat de muncă. Sănătatea va avea de suferit dacă nu îți schimbi obiceiurile. Cei care se știu cu probleme cronice pot găsi în 2022 specialiști care să îi ajute să își mai aline suferințele. Este o perioadă nemaipomenită pentru a-ți cunoaște partenerul mult visat, pentru a te căsători sau pentru a găsi curajul să ieși dintr-o relație disfuncțională/ să divorțezi. Marte, guvernatorul relațiilor, va fi retrograd între 30 octombrie - 12 ianuarie 2023. Deci vrei nu vrei, finalul anului 2022 te va confrunta cu problemele afective de care ai tot fugit.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Până pe 28 octombrie, vor apărea schimbări la locul de muncă. Provocatoare în primă fază, mai ales pentru că te vor obliga să jonglezi altfel cu viața profesională versus viața personală, dar pline de oportunități ulterior. Până la finalul anului 2022, Marte va tranzita casa muncii, deci ultimele luni ale anului vor fi destul de epuizante și solicitante din punctul de vedere al sănătății, așa că ai mai multă grijă de tine și încearcă să nu te expui atât de tare stresului, păstrează energie și pentru proiectele lui 2023. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel