Final de aprilie cu evenimente neașteptate pentru Taur, Leu, Scorpion și Vărsător

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale. Conjuncția Jupiter-Uranus va schimba viețile unor nativi. 

Finalul lunii aprilie va fi marcat de efectele unei conjuncții rare dintre Jupiter și Uranus în semnul Taurului. Jupiter este cel care aduce creștere, iar Uranus este cel responsabil de surprize. Întrebarea obișnuită în acest sens ar fi: o să fie de bine sau de rău? Iar răspunsul nu poate fi unul clar. Îl cunoaștem pe Jupiter ca pe Marele Benefic, dar în astrologie, Uranus este precum un uragan. Adică ne putem gândi la o mie de scenarii, dar el se va asigura că mai are unul pregătit, la care nu ne-am fi așteptat deloc. 

Conjuncția care se va petrece în semnul stabilității și al resurselor pe 21 aprilie va avea planuri cu aceia care au marcaj de semne fixe(Taur, Leu, Scorpion și Vărsător), mai ales în ultimul decan. 

Taur/Ascendent în Taur

Chiar dacă evenimentul se petrece pe 21 aprilie, tu primești de ceva timp semnalele conjuncției dintre Jupiter-Uranus. Astrele îți recomandă să renunți la control și să cauți schimbarea cu dinadinsul. Și dacă nu o vrei, atunci să accepți să te întâlnești cu viața. Orice surpriză care va apărea în perioada următoare poate deveni o mare oportunitate. 

Leu/Ascendent în Leu

Conjuncția va avea loc în casa carierei și a statutului. Pot surveni modificări pe plan profesional, nu neapărat cele dorite de tine. Vei avea senzația că noile schimbări nu sunt pe măsura statutului, dar adevărul este că orgoliul te poate împiedica să progresezi. Dacă vrei să începi un proiect pe cont propriu, ai toate șansele de la astre. Instabilitatea nu îți este pe plac, dar va avea multiple daruri. 

Previziuni astrale 15-21 aprilie 2024. Cuvinte cheie pentru fiecare zodie/ascendent

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Conjuncția Jupiter-Uranus va testa serios relațiile amoroase. Fie că sunt mai recente sau de mai mult timp, este posibil să apară evenimente neașteptate astfel încât ambii parteneri să își dea seama de cât de sudată este conexiunea între voi. Cei singuri pot întâlni într-un mod bizar posibili pretendenți. Jupiter vrea următorul pas, iar Uranus urăște plictiseala. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Tu ești prieten cu Uranus, dar asta nu înseamnă că aspectul lui cu Jupiter de pe 21 aprilie nu te poate lua prin surprindere. Nu la fel de mult ca nativii sus menționați, dar cu siguranță vei avea ce povesti după. Casa a patra, a familiei și a zonei imobiliare va fi afectată. Pot apărea situații ciudate în relațiile cu rudele. În plus, s-ar putea să vrei o altă locuință. Și dacă nu se poate una, poate vei lua decizia să o îmbunătățești pe actuala. 

Citește și Horoscop săptămâna 15-21 aprilie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel