Folosind CULORILE potrivite, poți primi sprijin de la planeta guvernatoare a ZODIEI tale

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
sursă foto: Freepik.com
sursă foto: Freepik.com

Probabil că deja știi faptul că fiecare zodie este guvernată de o planetă, însă știi și ce culoare reprezintă acea planetă? Găsești mai multe detalii despre asocierea dintre planete și culori și cum te poate ajuta asta. 

Fiecare semn zodiacal este guvernat de o planetă dintre: Mercur, Venus, Marte, Jupiter, Saturn, Soarele și Luna, dar și Neptun, Uranus și Pluto, Venus, planeta iubirii, a plăcerii și a frumuseții, nu este roșie așa cum te-ai fi așteptat, ci verde, deoarece este asociată cu natura, mai degrabă. În timp ce Marte, planeta războiului, a conflictelor și a agresiunii este asociată cu roșu, nu degeaba furia te face să vezi roșu în fața ochilor.

Așadar, fiecare zodie are un guvernator, o planetă care îi reprezintă interesele. De exemplu, dacă Soarele este în Gemeni în harta ta natală, influența lui Mercur prevalează pentru semnul tău solar. „Energia” Soarelui este valorificată de Mercur, a cărui influență anulează calitățile Soarelui și determină modul în care este exprimată puterea solară. Fiecare semn zodiacal are o planetă dominantă sau două, ceea ce adaugă o dimensiune calităților sale.

Berbec/ Ascendent în Berbec: Marte & roșu aprins

Berbecilor nu le este teamă să plece într-o aventură. Îi reprezintă culoarea roșie, culoarea guvernatorului lor, Marte. Precum niște războinici, Berbecii au tendința de a acționa impulsiv. Include ceva roșu (un fular, o eșarfă) în garderoba ta, dacă vrei să primești încredere de la guvernatorul tău și să îți amintești că ești spirijinit în demersul tău de a câștiga toate luptele. 

Taur/ Ascendent în Taur: Venus & verde

Înconjoară-te de puțin verde la birou și vei vedea că primești sprijinul planetei tale guvernatoare, Venus. Poți pune o plantă pe birou. Poți alege să adaugi un plus de verde în ceea ce mănânci, sau de ce nu, ceai verde! Vei primi sprijinul naturii și te vei bucura de calmul și stabilitatea după care tânjești mereu. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni: Mercur & multicolor

Gemenii care sunt curioși și adoră conversațiile de calitate au nevoie să vadă în jurul lor ceva la fel de colorat precum mintea lor. Chiar dacă li se mai spune că au „două fețe”, nu ar trebui să pună asta la suflet. Atât de multe idei nu sunt ușor de digerat. Gemenii sunt sfătuiți să primească sprijinul lui Mercur printr-un decor multi-colorat, sau folosind o multitudine de markere sau agende cu pagini colorate. 

Rac/ Ascendent în Rac: Luna & alb

Luna este asociată cu albul. Știm că ea este cea care reflectă către Pământ lumina solară. Singurul semn zodiacal guvernat de Lună este Racul, iar acesta ar trebui să o onoreze nu doar prin decoruri imaculate, ci și prin maeriale lucioase, mătăsoase și extrem de plăcute la atingere, precum cearșafurile de satin, de exemplu. 

Leu/ Ascendent în Leu: Soare & auriu

Cum ai putea onora mai bine Soarele, dacă nu purtând auriu? Ești singurul semn zodiacal guvernat de Soare, iar culoarea aurie te poate ajuta să atragi energia benefică a acestuia. În plus, cu siguranță că îți place să strălucești. Adu ceva auriu în viața ta de zi cu zi, fie o brățară, fie chiar câteva accesorii de birou. Îți vor face munca mai ușoară și te vor aduce în centrul atenției.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară: Mercur & cafeniu

Ai nevoie de culorile catifelate ale pământului ca să atragi abundența în viața ta. La fel ca Gemenii, ești un semn guvernat de Mercur, însă spre deosebire de aceștia, tu reprezinți energia elementului-pământ. Ai nevoie să te gândești cum să adaugi ceva care să îți amintească de bogăția acestuia. Poți încerca să folosești o cană cafenie sau un pix de această culoare. Este o culoare potrivită și pentru garderoba de toamnă.

Balanță/ Ascendent în Balanță: Venus & roz/ lila

Spre deosebire de Taur, celălalt semn guvernat de Venus, tu ești legat de elementul-aer și ești mai degrabă orientat către succesul din cadrul relațiilor. Ai nevoie de roz, lila, bleu în jurul tău. Te atrag deja, probabil, culorile pastel. O vază cu flori în aceste nuanțe nu are cum să nu îți facă ziua mai bună. Un ghiveci cu hortensii sau un tablou, ar fi recomandate, de asemenea.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion: Marte și Pluto & portocaliu intens/ teracotă

Planeta tradițională a Scorpionului era Marte, asta până să fie descoperită Pluto. Acest semn zodiacal este unul extrem de sensibil, dar și curios, trăind cu intensitate absolut fiecare senzație. Scorpionul sapă adânc în pământ și ar putea găsi elemente de culoarea teracotei. Ar fi ideal dacă ar putea din când în când accesorii de această culoare pentru a atrage forța guvernatorilor săi. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător: Jupiter & turcoaz

Săgetătorii sunt guvernați de Jupiter și sunt mereu în căutarea aventurilor, dar le place și filosofia. Culoarea turcoaz este aceea care îi trimite către abundență, dar și spiritualitate și generozitate. Pot încerca să poarte cămăși turcoaz sau inele cu pietre prețioase de această culoare, îi va ajuta să își găsească mai ușor sensul în viață. 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn: Saturn & albastru deschis, dar și maro închis

Capricornii sunt guvernați de Saturn, această planetă tradițională, asociată cu limitele și structurile. Pentru a-și regăsi puterea, ar putea apela la o agendă cu copertă de piele maro închis, cu ajutorul căreia să își organizeze lucru. Pentru că sunt semn de pământ și cristalele le-ar putea fi benefice, în special cele în nuanțe de albastru deschis. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător: Uranus & albastrul cerului

Vărsătorii sunt legați de tot ce înseamnă inovație, revoluție, schimbare. Sunt cei care rup granițele, ies din trend, părăsesc turma și numai cerul este limita lor, sau nu? Albastrul cerului e culoarea care îi inspiră, așa că ar putea să ridice cât mai des ochii către cer dacă se simt pierduți, dar și să încerce un decor inspirat de această culoare.

Pești/ Ascendent în Pești: Jupiter și Neptun & Argintiu

Avându-i pe Jupiter (planeta abundenței) ca vechi guvernator și pe Neptun (planeta iluziilor și a viselor, dar și a adâncului mărilor) ca nou guvernator, Peștii sunt semne zodiacale care par a fi rupte din lumea aceasta. Sunt diafani, făcuți parcă deja din praf de stele, de aceea argintiul i-ar ajuta să își amplifice intuiția și capacitățile paranormale. Pot purta bijuterii din argint sau pot aduce accesorii argintii în camera lor. 

sursă: apartmenttherapy.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel