FRICILE pe care Luna Nouă în SCORPION le scoate la suprafață. „Le avem pe toate”

astrosens Team | Dată: 04 noi, 22:15 | Categorie: Recomandari
Pexels
Pexels

Fricile vor fi un lait motiv al Lunii noi din Scorpion. 

„Orice gest, orice eveniment, noi pe dinăuntru simțim. Simțim mai ales frică. Frica de pierdere, frica de trădare. Cu o Lună nouă în Scorpion, ne e frică să nu fim trădați. Atât de politicieni, cât și între noi, să nu fim trădați de unul și de altul.

Cu o Lună nouă în Scorpion se mai întâmplă ceva, să știți. Se întâmplă chestia aia cu anxietatea, pe care o trăim la un nivel la care nu ne-am fi gândit și nu cred că ne vom mai gândi mult timp de acum încolo. Pentru că avem Luna nouă în Scorpion, dar trebuie pusă în contextul în care trăim în acest moment. Ce avem în momentul ăsta? Moartea! E peste tot. Avem vești proaste, avem cazuri de coronavirus, avem suferințe, avem traume, avem pierderi, le avem pe toate, iar Luna nouă în Scorpion știți ce face? Face diferența dintre acceptare și resemnare”, a explicat astrologul DC News și redactorul-șef al Astrosens, Daniela Simulescu. 

Rezumat astrologic săptămâna 1-7 noiembrie 2021

Amintim că prima săptămână a lunii este marcată de Luna Nouă din Scorpion din data de 4 noiembrie.

Pe 1 noiembrie avem un trigon între Mercur și Jupiter. Un asemenea aspect predispune la un mental alert și activ. Putem avea idei geniale pe care le vom comunica pe înțelesul tuturor. De asemenea, o zi nemaipomenită pentru a învăța ceva nou.

Pe 2 noiembrie, Mercur din Balanță face un careu cu Pluto din Capricorn. După aspectul pozitiv al lui Mercur de luni, iată că avem și unul mai tensionat. Vom avea tendințe defensive în orice discuție. Ne vom victimiza și vom lua totul personal. Și bineînțeles vom căuta conflictele cu orice preț.

Pe 4 noiembrie, Lună Nouă în Scorpion. Opoziția Lunii cu Uranus va fi “responsabilă“ de multe surprize. Vorba aceea: ai grijă ce îți dorești! Poate fi și un moment bun de o lua de la capăt după o suferință cumplită, o traumă serioasă sau după o pierdere. Energia Scorpionului este destul de intensă, deci vom fi predispuși la crize sau schimbări radicale.

Pe 5 noiembrie, Venus va intra în Capricorn, semn pe care îl va tranzita până pe 6 martie. Relațiile lungi vor fi testate. Iar cei singuri vor deveni destul de exigenți în alegerea unui partener. Vom dori stabilitate, durabilitate, și siguranță (atât emoțională cât și materială) pe plan amoros.

Pe 6 noiembrie, Mercur intră în Scorpion. Mintea noastră va fi preocupată de investigații, de secrete. Nu vom crede tot ce vom vedea. Vom căuta tot ce se află în spatele oamenilor. În plus, vom fi expuși unor secrete.

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite